Beauty experts

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ανανέωσης. Τα top προϊόντα που θες…

 

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και δεδομένου ότι η άδεια έχει τελειώσει και επιστρέφουμε στο χώρο εργασίας μας, νιώθουμε την ανάγκη να ανανεωθούμε.

Είναι πολλά αυτά που θέλουμε να αγοράσουμε αλλά και τα ραντεβού που πρέπει να κλείσουμε, για να βάλουμε το στιλ και το beauty look μας σε φθινοπωρινό mood.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε τα 5 προϊόντα ομορφιάς που είναι απαραίτητα για το μήνα Σεπτέμβριο και γενικότερα για το φθινόπωρο. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάποιο από τα παρακάτω και αφορά τον τομέα του skincare ή του μακιγιάζ, είναι απαραίτητο να δείτε την ημερομηνία λήξης πριν το χρησιμοποιήσετε.

Makeup Products/Instagram @Violette_fr

Ξεκινάμε λοιπόν με την ενυδατική. Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε πιο λεπτόρευστα, απαλά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Αντιθέτως το φθινόπωρο και το χειμώνα που η θερμοκρασία είναι χαμηλή, επενδύουμε σε πιο βαριά προϊόντα, super ενυδατικά που προστατεύουν το δέρμα.

Συνεχίζουμε με το απαραίτητο προϊόν ομορφιάς που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο. Ο λόγος για το άρωμα, το οποίο θέλουμε να είναι πιο βαρύ από το καλοκαιρινό. Μία βόλτα σε καταστήματα ομορφιάς αρκεί για να ανακαλύψουμε τα νέα λανσαρίσματα και να βρούμε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα μας, στην προσωπικότητά μας.


Byredo Gypsy Water Eau de Parfum – Bergamot & Pine Needles

Ένα νέο κραγιόν είναι απαραίτητο. Είναι το προϊόν που μπορεί να χαρακτηρίσει το makeup look μας. Ένα κλασσικό κόκκινο θα αλλάξει την εμφάνισή μας, ενώ θα αποτελέσει statement σε κάθε fall look που θα υιοθετήσουμε. Σαφώς μπορούμε να ακολουθήσουμε τις τάσεις της ομορφιάς και να επενδύσουμε σε ένα ενυδατικό nude που θα δείξει τα χείλη μας πιο juicy και λαμπερά.


Tom Ford Lips & Boys Lip Color

Δεν ξεχνάμε την περιποίηση των μαλλιών μας. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τις βουτιές στη θάλασσα και τον ήλιο, τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από extra ενυδάτωση. Ανεξάρτητα αν κουρέψουμε τις άκρες ή όχι, χρειαζόμαστε ένα ενυδατικό λάδι. Μερικές σταγόνες στα δάχτυλά μας αρκούν για να χαρίσουμε ενυδάτωση και να δυναμώσουμε τις άκρες των μαλλιών μας. Αποφεύγουμε τις ρίζες για να μην είναι λιπαρά.


L’Oreal Paris Extraordinary Oil Treatment

Τέλος ένα ακόμη προϊόν που χρειαζόμαστε για το Σεπτέμβριο είναι έναbody butter ή μία super ενυδατική lotion σώματος. Αυτό το προϊόν θα κρατήσει ενυδατωμένη την επιδερμίδα, θα διατηρήσει το μαύρισμα παραπάνω, ενώ θα βοηθήσει στην ανάπλαση σε περίπτωση που έχουμε καεί από τον ήλιο ή ξεφλουδίζουμε.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close