Beauty experts

Αντί για makeup -Οι καλύτερες BB cream για super natural, glowy αποτέλεσμα


BB cream, ένα πραγματικά σωτήριο προϊόν ομορφιάς, που με τη σωστή χρήση, κάνει θαύματα στο κομμάτι του μακιγιάζ.

Το 2024 δε θέλουμε θαύματα από το μακιγιάζ, θέλουμε καλά προϊόντα, που ενυδατώνουν και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά.

Επιλέγοντας κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ και ακολουθώντας συγκεκριμένες τεχνικές, μπορούμε εύκολα να ξεγελάσουμε κάποιον ότι έχουμε κοιμηθεί τουλάχιστον οχτώ ώρες, παραμένουμε πιστοί, μέρα-νύχτα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και δεν ξεφεύγουμε ποτέ από το διατροφικό μας πλάνο. Πόσο αλήθεια είναι αυτό;

Οι bb cream είναι ένα προϊόν που θεωρείτε “μαγικό” στον τομέα του μακιγιάζ. Μπορούμε να πούμε ότι είναι η διασταύρωση μιας ενυδατικής κρέμας με βάση. Οι κρέμες BB – γνωστές ως βάλσαμο ομορφιάς – στοχεύουν στην ενυδάτωση, προστασία και διόρθωση»του δέρματος. Ουσιαστικά, τα BB ελαχιστοποιούν την ανάγκη για άλλα προϊόντα στη ρουτίνα ομορφιάς και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι κανείς δεν πρέπει να μπερδεύει την BB cream με την CC—που σημαίνει “διόρθωση χρώματος”— πολλές κρέμες BB είναι εμποτισμένες με αντιοξειδωτικά, λαμπερούς παράγοντες, οξέα και SPF ευρέως φάσματος για να περιποιηθούν το δέρμα ενώ προσφέρουν φρέσκια, ομοιόμορφη λάμψη. Αυτό σημαίνει ότι όταν χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να καλύψετε ένα ψεγάδι, μια κρέμα BB θα σας καλύψει στο 100%.

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, θέλουμε τα πιο ανάλαφρα, δροσερά, ενυδατικά προϊόντα, και στο κομμάτι του μακιγιάζ. Θέλουμε το δέρμα να αναπνέει και το μακιγιάζ να είναι φυσικό και τρομερά λαμπερό.

Οι bb cream είναι ένα προϊόν που μπορεί να κάνει όλα αυτά και πολλά παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο το ότι το συγκεκριμένο προϊόν γίνεται δημοφιλές, τις περιόδους που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Είναι τόσο ανάλαφρο, δροσερό και χαρίζει τόσο λαμπερό, φυσικό αποτέλεσμα, που πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αναζητήσει κάποιος, κάτι διαφορετικό από τη βάση του μακιγιάζ του.

Μετά από πολλές δοκιμές και αρκετή ανάγνωση αξιολογήσεων πελατών, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες BB cream. Αυτά τα μαγικά προϊόντα- αν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα- μπορούν να αλλάξουν τη ρουτίνα και το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας! Δοκιμάστε τις προτάσεις που ακολουθούν:

Garnier BB Cream
Shiseido BB Cream
Tarte BB πλήρους κάλυψης 16 ωρών Amazonian clay
Bobbi Brown BB Cream Broad Spectrum SPF35 Extra Light
Essence All In One BB Cream 03 MediumEssence All In One BB Cream 03 Medium
L’Oreal Paris Κρέμα BB 5 σε 1 Light
Dr Jart+ Premium BB Tinted Moisturizer with Niacinamide and SPF 40
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20

Back to top button
Close
Close