Beauty expertsΕπιχειρείν

Ο global artist της REDKEN Δημήτρης Μάγγος στο κομμωτήριο Hair Lab Giannis Petalas για ένα μοναδικό event!

Oι κυρίες που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια την βαφή των μαλλιών τους, την περιποίηση αλλά και το hair look τους στο κομμωτήριο του Γιάννη Πεταλά και εμπιστεύονται τα επαγγελματικά προϊόντα της  Redken, απόλαυσαν τις πολύτιμες συμβουλές του global artist της REDKEN, Δημήτρη Μάγγου.  Μας μύησε στα μυστικά περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά μας σύστησε και την νέα σειρά Vegan βαφών χωρίς αμμωνία. Η σειρά είναι ιδιαίτερα  αγαπητή και στο εξωτερικό, ενώ μούσα της είναι η διάσημη ηθοποιός Emma Stone. 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Μάγγο 

Ξεκίνησε την κομμωτική τέχνη πριν από 26 χρόνια, σπούδασε στο Λονδίνο, στην ακαδημία Toni & Guy. Γύρισε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να δουλεύει ενώ αργότερα άνοιξε τα δικά του κομμωτήρια. Αυτό που τον γοήτευε όμως πάντα, είναι να δημιουργεί δικές του collection, όπως και ο χώρος της εκπαίδευσης. Έτσι μετά από μερικά χρόνια  και πολύ σκληρή δουλειά δούλεψε με μεγάλες εταιρείες, και φυσικά ο μεγάλος του σταθμός είναι η Redken. 

 Ποιες υπηρεσίες παρέχει το κομμωτήριο Hair Lab Giannis Petalas 

Παρέχουν τις κλασικές υπηρεσίες που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα κομμωτήριο ανδρών & γυναικών. Η ιδιαιτερότητα  είναι ότι η ομάδα του Γιάννη Πεταλά  παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής για τα προϊόντα της Redken, ώστε οι πελάτες να  γνωρίζουν πάντα τις νέες collection, τα νέα trends που ταιριάζουν στον τύπο μαλλιών τους.

Φωτογραφία : Ηλίας  Κατσούλας

Unique Hair studio (Unique hair lab)

Back to top button
Close
Close