Beauty expertsFashion

Τα γυαλιά που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities

Πέρα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας στα οποία βασιζόμαστε για τις προσεγμένες εμφανίσεις μας οι οποίες θα αναδεικνύουν το στιλ μας, σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ με τα οποία επιλέγουμε να ολοκληρώσουμε τα σύνολα μας. Τα παπούτσια, οι τσάντες, τα κοσμήματα όπως και τα γυαλιά ηλίου είναι εκείνα τα οποία δίνουν τη δική μας ταυτότητα σε αυτά που φοράμε στολίζοντας και αναβαθμίζοντας το κάθε outfit μας.

Τα γυαλιά ηλίου συγκεκριμένα, επειδή είναι ένα αξεσουάρ το οποίο φοράμε καθημερινά αλλά και ξεχωρίζει σε κάθε μας εμφάνιση, είναι συνήθως και αυτό στο οποίο αρκετά συχνά αποζητάμε μία αλλαγή έτσι ώστε να ανανεωθούμε. Ιδιαίτερα, σε διαφορετικές εποχές του χρόνου όπως ανάλογα και με τις τάσεις της κάθε σεζόν αναζητάμε τα γυαλιά ηλίου τα οποία θα είναι ενημερωμένα και θα εκφράζουν το στιλ μας.

Για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 η εταιρεία οπτικών Delux Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kering Eyewear στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την παρουσίαση των νέων εντυπωσιακών συλλογών γυαλιών για την επερχόμενη σεζόν, στον μοντέρνο χώρο του Anassa City Events. Κατά τη διάρκεια του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν τις νέες συλλογές γυαλιών ηλίου των brands της Kering Eyewear. Cartier, Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Montblanc, Puma ήταν μόνο κάποια από τα brands των οποίων οι διάσημοι καλεσμένοι ανακάλυψαν τις προτάσεις τους στα οπτικά, για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024.

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους έδωσαν το παρών και αρκετές Ελληνίδες celebrities όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Demy, η Χριστίνα Κοντοβά, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Δωροθέα και η Γαία Μερκούρη κ.α.

Τα γυαλιά που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για την Άνοιξη 2024
Έβε λυν Καζαντζόγλου
Kering EyewearΙ
ωάννα Μαλέσκου
Kering Eyewear
Έλενα Χριστοπούλου
Kering Eyewear
Demy
Kering Eyewear
Χριστίνα Κοντοβά, Μαίρη Συνατσάκη, Ζέτα Τσακούμη, Αθηνά Οικονομάκου
Kering EyewearΓαία Μερκούρη, Δωροθέα Μερκούρη
Kering Eyewear
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Kering Eyewear
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Kering EyewearΕλένη Βουλγαράκη
https://www.missbloom.gr/

Back to top button
Close
Close