Beauty experts

Βραβευμένα eye patches που χαρίζουν στιγμιαία όψη lifting -Mειώνουν λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύρους κύκλους


Μετά από ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο ή μια κουραστική εβδομάδα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πιείτε ένα ποτήρι κρασί, να βάλετε την αγαπημένη σας σειρά και φυσικά να φορέσετε patches ή αλλιώς καταπραϋντικές μάσκες, στη δύσκολη περιοχή των ματιών.

Δεν είναι τυχαίες οι εικόνες που συναντάμε στα social media. Απαιτείται το κατάλληλο τελετουργικό και η ιδανική ατμόσφαιρα, για να συνοδέψουν την εμφάνιση με χρήση επιθεμάτων ματιών. Άλλωστε είναι τόσο δροσερά τα patches ματιών, η αίσθηση τους και μόνο χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και σε βάζει στο κατάλληλο mood αποφόρτισης.

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα αυτοφροντίδας που συνοδεύεται από τη χρήση επιθεμάτων ματιών, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι πραγματικά εξαιρετικά ευεργετικά και για το δέρμα σας.

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι επιρρεπές σε αλλαγές που σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος, όπως οι λεπτές γραμμές και καταστάσεις όπως η ξηρότητα και ο αποχρωματισμός. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορεί εύκολα να κατανοήσει κάποιος, πως τα επιθέματα κάτω από τα μάτια είναι απαραίτητα. Δεν είναι ένα προϊόν που απλά χαρίζει instant lift όψη, επιπλέον μπορεί να χρησιμεύσει ως μια χρήσιμη μορφή προληπτικής φροντίδας που στοχεύει σε σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τη δύσκολη περιοχή των ματιών.

Οι μάσκες ματιών φημίζονται για τα πολύτιμα συστατικά τους, μερικά από τα οποία είναι συνήθως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, νιασιναμίδη και καφεΐνη. Τα επιθέματα ματιών ενσωματώνουν βασικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ για την ενίσχυση της υγρασίας, πεπτίδια για σύσφιξη, κεραμίδια για την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος, καφεΐνη για τη μείωση του πρηξίματος και νιασιναμίδη για τη μείωση του αποχρωματισμού.

Στο κολάζ που ακολουθεί, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις καλύτερες μάσκες ματιών, οι οποίες λειτουργούν για κάθε ανησυχία του δέρματος. Αν αναρωτιέστε πώς θα λάμψουν και πάλι τα μάτια σας, οι προτάσεις που ακολουθούν, είναι απαραίτητες για το νεσεσέρ σας!

La Roche-Posay Hydraphase Masque: Η υγρή υφή της Hydraphase Masque αγγαλιάζει το δέρμα απελευθερώνει υψηλής απόδοσης ενυδατικά συστατικά, τα οποία απορροφόνται αμέσως και διατηρούν την υγρασία στο δέρμα για καλύτερη ενυδάτωση. Υψηλή συγκέντρωση της La Roche-Posay σε ιαματικό νερό, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό με καταπραϋντική και αντιερεθιστική δράση.
Βελούδινη, τζελ-κρέμα υφή.
Juliette Armand, Elements Instant Tightening Mask: “Leave on” μάσκα από μικροΐνες κολλαγόνου σε άνυδρη μορφή (σκόνη) για σύσφιξη και αναπλήρωση όγκου. Βελτιώνει άμεσα και ορατά την όψη της επιδερμίδας προσφέροντας σφριγηλότητα, ενυδάτωση και βελτίωση του ενιαίου χρωματικού τόνου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
ShiseidoVital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask:Φροντίστε την επιδερμίδα σας ένα επίπεδο υψηλότερο. Η ανορθωτική και συσφικτική μάσκα για την περιοχή των ματιών Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask εξασφαλίζει ότι το βλέμμα σας αποκτά άμεσα ένα πιο ανανεωμένο λουκ. Μάτια χωρίς πρησμένες σακούλες ή κύκλους κάτω από τα μάτια και καλύτερη ανθεκτικότητα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών στα άλλα σημάδια γήρανσης – αυτά τα αποτελέσματα εξασφαλίζει η μάσκα μετά από μόλις 10 λεπτά δράσης.
SisleyEye Contour Mask: Θέλετε να αισθάνεστε αλλά και να φαίνεστε νεότεροι; Η μάσκα ταχείας δράσης Sisley Eye Contour Mask καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και αλλάζει ορατά την όψη του σε μόλις 10 λεπτά. Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, όπως φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και ολιγοστοιχεία, μειώνει τα σημάδια της κόπωσης όπως το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες.
Elemis, Pro-Collagen Eye Revive Mask: Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων Elemis Pro-Collagen Eye Revive Mask χαρίζει στα μάτια σας ένα άμεσο αναζωογονητικό αποτέλεσμα.
Clarins, Total Eye Hydrate: Μια εξαιρετικά ενυδατική και δροσιστική μάσκα για αναζωογονημένο βλέμμα σε μόλις 10 λεπτά. Με την υφή κρέμας-τζελ και τη δροσιστική της φόρμουλα, συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών αφυδάτωσης και κούρασης για άμεσα πιο λαμπερό βλέμμα. Περιέχει οργανικό εχύλισμα leaf of life για την ενίσχυση της ικανότητας της επιδερμίδας να συγκρατεί την υγρασία, ιρλανδικό βρύα που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ιπποκάστανο που ενισχύει τη λάμψη.

Back to top button
Close
Close