Πολιτισμός

Μαθήματα ζωγραφικής διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, μια δραστηριότητα που στοχεύει στην ενίσχυση της φαντασίας

Οι καμβάδες έχουν στηθεί και μικροί και μεγάλοι Φαρκαδόνιοι ετοιμάζονται να λάβουν μπογιές και πινέλα στα χέρια για να ασχοληθούν με τη ζωγραφική. Μια Τέχνη που σε κάνει να ξεχαστείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθείς στη μαγεία της. Μια Τέχνη που με σύνεργα το ταλέντο και τη φαντασία, το μυθικό και το πραγματικό σε βοηθά να δημιουργήσεις και να βάλεις την υπογραφή σου κάτω από μικρά και μεγάλα έργα.

Αυτή είναι η ζωγραφική και βρίσκει αποδέκτες ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να ταξιδέψουν εικαστικά, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά.

O Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, έρχεται να φέρει κοντά παιδιά και ενήλικες με την Τέχνη της ζωγραφικής. Ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα τα μαθήματα ζωγραφικής.

Τα μαθήματα ζωγραφικής απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου – λυκείου και σε ενήλικες και θα διεξάγονται στην αίθουσα του Συλλόγου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρκαδόνας.

Λειτουργούν τα τμήματα:

Παιδικό Τμήμα κάθε Τετάρτη 16:00 – 17:00 μ.μ.

Τμήμα Ενηλίκων κάθε Σάββατο 15:30 – 17:00 μ.μ.

Μία νέα δραστηριότητα του Συλλόγου που στοχεύει στην ενίσχυση της φαντασίας των παιδιών, στη δύναμη της δημιουργίας και στη μαγεία της ζωγραφικής!

Back to top button
Close
Close