Idees SportsMUST ReadΠολιτισμός

Στην Αγρελιά ο Πύρρος Δήμας! Βρέθηκε και τιμήθηκε στο πιο δυνατό χωριό της Ελλάδος!

Ο ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας και εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού αθλητισμού βρέθηκε στην Αγρελιά όπου και τιμήθηκε απο τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

. Ο σπουδαίος Έλληνας Oλυμπιονίκης συνοδευτηκε απο την σύντροφό του , πρώην παίκτρια του «Survivor» και αθλήτρια του στίβου, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Sportrikala.grΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τον Πύρρο κάλεσε στην Αγρελιά ο Σπύρος Αβράμης με τον οποίο τν συνδέεσι στενή φιλία ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι Αγρελιώτες ολυμπιονίκες της πάλης Φώντας και Γιώργος Κουτσιούμπας αλλά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ίδιο άθλημα Γιώργος Τζιώλας. Για τον λόγο αυτό η Αγρελιά που εχει αναδείξει και άλλον ολυμπιονίκη (Δημήτρη Αβράμη) αλλά και πρωταθλητές Ελλάδος (Κώστας Φάλιας, Σπύρος και Κώστας Αβράμης, Γιώργος Παναγιωτου, Άγγελος Κουτσιούμπας και άλλοι) αποκαλούνταν παλιότερα το “πιο δυνατό χωριό της Ελλάδος”.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην εκδήλωση βρέθηκε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ο αντιπεριφερειαρχης Ντίνος Μπάρδας, ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Χρήστος Ζαραμπούκας, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με ιδιαίτερη παρουσία της κ.Ειρήνης Μπορμπότη(υποψήφια με τον συνδυασμό του Κ.Αγοραστό) που λόγω συζύγου απο την Αγρελιά ήταν επί της υποδοχής   και πλήθος κόσμου….Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Τα ‘εύσημα για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αποκόμισαν τα διοικητικά μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου με τον πρόεδρο Γιώργο Τζιμούλη και τον αντιπρόεδρο Λευτέρη  Οικονόμου να προσφέρουν τα μέγιστα στην σημαντική πολιτιστική και συνάμα “αθλητική” εκδήλωση  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από την Αγρελιά κατάγεται και η σύζυγος  του επιχειρηματία Μάριο Κωτούλα ,Κατερίνα Κωτούλα οι οποίοι διαθέτουν οικία στο χωριό και συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις περνούν μέρος στο  ξεχωριστό χωριό των Τρικάλων

Sportrikala.gr

Back to top button
Close
Close