ΕιδήσειςΠολιτισμός

Ενώνουν δυνάμεις Δήμος Λαρισαίων και ΓΝΛ για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας

– «Είμαστε σύμμαχοι και αρωγοί σε κάθε δράση για τη στήριξη συμπολιτών μας», τονίζει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος

Τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια που ανταποκρίνεται και στηρίζει τις ανάγκες συμπολιτών μας επανέλαβε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή τη «σύμπραξη» του Δήμου Λαρισαίων & της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, για τη στήριξη του Κέντρου.

Πρόκειται για τη διοργάνωση φιλανθρωπικής μουσικής εκδήλωσης «Το Κονσέρτο ενός Παράδοξου Κόσμου», μια μοναδική συναυλία της διακεκριμένης, «ιπτάμενης» πιανίστριας, κ.Έλενας Ξυδιά, που θα δοθεί αύριο, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αυτοκινήτου για τις ανάγκες των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας Παίδων – Εφήβων και Ενηλίκων Λάρισας.

«Καλωσορίζουμε και φιλοξενούμε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που πραγματοποιείται για έναν επίσης ξεχωριστό σκοπό: τη στήριξη και ενδυνάμωση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας. Ως Δημοτική Αρχή, έχουμε δεσμευτεί πως θα στεκόμαστε σύμμαχοι και αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία, δράση και προσπάθεια που υποστηρίζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Καλώ όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στο σημερινό κάλεσμά μας, να συνεισφέρουμε όλες και όλοι, να στηρίξουμε την πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου, αλλά και να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα», σημείωσε σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος.

Στήριξη

Από την πλευρά του ΓΝΛ, ο διοικητής, κ.Γρηγόρης Βλαχάκης υπογράμμισε τη στρατηγική επιλογή του Νοσοκομείου για την ενίσχυση των Δομών Ψυχικής Υγείας, αναφέρθηκε στις δράσεις και το έργο τους, ενώ υπογράμμισε την ουσιαστική συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, σε ζητήματα που αφορούν στις ανάγκες των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, κ.Αικατερίνη Σακελλαρίου αναφέρθηκε στους στόχους και τις δράσεις του νεοσύστατου φορέα για την καταπολέμηση του στίγματος της ψυχικής νόσου. Τέλος, η πιανίστρια κ.Έλενα Ξυδιά κάλεσε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να παραστούν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή για την ενίσχυση του Κέντρου. Να σημειωθεί πως τη μουσική παράσταση-συναυλία «Το Κονσέρτο ενός Παράδοξου Κόσμου» σκηνοθετεί ο Πασχάλης Μάντης, σε μια παραγωγή της Spirito-Γενιτσεφτσής.

Back to top button
Close
Close