ΕπιχειρείνΠολιτισμόςΤρίκαλα

Ένα cozy στέκι στο βουνό άναψε τζάκι και σερβίρει πεντανόστιμο brunch για την περίοδο των γιορτών

Κλείσε τραπέζι πλάι στο τζάκι σε ένα από τα ωραιότερα χωριά των Τρικάλων για να περάσεις όμορφα με την παρέα

Η περίοδος των γιορτών έφτασε. Ο Δεκέμβριος, ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου και η αρχή του χειμώνα έφτασαν. Τι καλύτερο από τα όμορφα στέκια με τζάκι στο βουνό. Τα ορεινά χωριά μας αυτή την εποχή είναι ό,τι καλύτερο και εμείς βρήκαμε ένα στέκι το οποίο θέλουμε να επισκεφτούμε όπωσδήποτε αφού όχι μόνο άναψε τζάκι αλλά ετοιμάζει και νόστιμο brunch καθημερινά και τα σαββατοκύριακα. Οι κρύες μέρες και νύχτες θέλουν ζεστή ατμόσφαιρα, καλό φαγητό, ποτό, τζάκι και την σωστή παρέα και οι ιθύνοντες της Τρικαλινής ορεινής ταβέρνας σας υποδέχονται όλη την ημέρα για να καλύψουν μεγάλο μέρος των γευστικών απολαυσεων ,προσεγμένες και σερβιρισμένες για όλα τα γούστα Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Για μια γρήγορη ημερήσια απόδραση απο την πόλη των Τρικάλων αξίζει πραγματικά να πεταχτείς μέχρι το Περτούλι  ‘οπου σερβίρουν μεζέδες και ποτό, με φόντο το τζάκι που σιγοκαίει. Εσείς δεν έχετε παρά να πάρετε τηλέφωνο την παρέα σας και να κανονίσετε μια μίνι εκδρομή στην ταβέρνα του Παναγιώτη ο οποίος  μάλιστα από ό,τι φαίνεται ξέρει καλά την παραδοσιακή κουζίνα αλλά και την τέχνη του ψησίματος.

Στον προσεγμένο εσωτερικό χώρο του, θα πάρεις θέση σε ένα από τα ξύλινα τραπέζια του, για να απολαύσεις μεζεδάκια, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι!Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Από τον κατάλογό του, θα κάνεις αρχή με την δική του και απο εκεί και μετά χωριάτικη  σαλάτα με κρύα  ορεκτικά όπως ταχίνι, ταραμά, τυροκαυτερή, ελιές, φέτα και γιαούρτι χωριάτικο! Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Από τα ζεστά ορεκτικά προτείνουμε να επιλέξεις χαλλούμι σχάρας με μέλι, μανιτάρια με σκόρδο και φρέσκα κρέμα, πιπεριές γεμιστές με φέτα, μπέικον κρασάτο ή και συκωτάκι. Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν και χορτοφαγικά πιάτα.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Back to top button
Close
Close