Instagram Style

Η συλλογή Minotavros της Polina Ellis,” Όλη η Ελλάδα κρυμμένη στα κοσμήματά της-έργα τέχνης”

Είναι η συλλογή κοσμημάτων που μας έχει κλέψει την καρδιά, τόσο για την καθαρότητα του σχεδιασμού και τα υλικά όσο και για την ελληνικότητα πίσω από το όνομά της και την έμπνευσή για τη δημιουργία της. Η συλλογή MINOTAVROS της Πολίνα Σαπουνά Έλλις είναι elegant και αποπνέει ταυτόχρονα ένα δυναμισμό, το δυναμισμό που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

Η συλλογή δημιουργήθηκε για να αποκαλύψει τις εσωτερικές δυνάμεις μας και να προσδιορίσει το μοναπάτι μας στη ζωή. Τα κοσμήματά της θα μπορούσαν να είναι εκθέματα σε Αρχαιολογικό Μουσείο.  Χρυσό και ασήμι, μαζί ή χώρια μεγαλουργούν και αναδεικνύονται στο έπακρο στα χέρια της δημιουργού. Τα διαμάντια ως κορυφαίες πινελιές απογειώνουν κάθε δημιουργία.

H συλλογή MINOTAVROS έχει μία Μια μινιμαλιστική προσέγγιση των ταύρων και των κέρατων συνείδησης, σύμβολα της εξουσίας και της αναγέννησης.

Για την Πολίνα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μία από τις σπουδαιότερες και πιο ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες κοσμημάτων. Με την καλλιτεχνική φλέβα να κυλά μέσα της από μικρή ηλικία, έλαβε τα απαραίτητα ερεθίσματα για να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη για την τέχνη από τους θείους της, γνωστούς αρχαιολόγους Γιάννη και Έφη Σακελλαράκη. Η ίδια σπούδασε αρχαιολογία και συνέχισε σπουδάζοντας ιστορία της τέχνης μέχρι που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την ζωγραφική.

 

Back to top button
Close
Close