FaceLookFashionInstagram StyleΕπιχειρείν

Το Blue Stripes σε στέλνει διακοπές!

Έχει πάρτι και φέτος στο "νησί" του καταστήματος Blue Stripes!

Πάρε μέρος, λοιπόν, στον super καλοκαιρινό διαγωνισμό, διεκδικώντας ΔΩΡΕΑΝ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σου για όποιο νησί θέλεις! Και το καλύτερο; Κερδίζεις τα δικά σου εισιτήρια αλλά και ενός ακόμη ατόμου! Της κολλητής , της αδερφής , του συντρόφου, του κολλητού, της μαμάς , της πεθεράς; Διάλεξε εσύ το άτομο που θα πάρεις μαζί σου στο νησί με πολλή αγάπη & εκτίμηση απ’ όλη την ομάδα του καταστήματος Blue Stripes!
Και επιπλέον, θα κληρωθούν 2 ακόμη τυχερές που θα κερδίσουν δωροεπιταγές των 30€ η καθεμία για αγορές από το κατάστημα ή το Eshop  https://bluestripes.gr/
Αναζητήστε τον διαγωνισμό μας στο instagram :http://bluestripes_official
Όπως μας προτείνει και η Βίκυ : “Το φετινό καλοκαιρινό μας θέμα είναι τα νησάκια και τα ματόχαντρα! Που τα έχω και αδυναμία, όπως θα έχετε καταλάβει! Έτσι λοιπόν , θέλαμε να σκορπίσουμε αυτό το πνεύμα των διακοπών , της ξεγνοιασιάς, της παρέας, του γέλιου…όλα όσα δηλαδή, υπόσχεται το Καλοκαίρι!”
Να σημειωθεί πως  η νησιωτική ζωγραφιά στην βιτρίνα του καταστήματος, δημιουργήθηκε με αμέριστη χαρά και μεράκι από την Αγγελική Βανιώτη – Κωσταρέλου και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα , διότι κάθε φορά που το κοιτάμε , μας “ταξιδεύει” νοερά σε κάποιο ελληνικό νησάκι!


Στο κατάστημα & στο Eshop https://bluestripes.gr/ θα βρείτε επίσης, εκπτώσεις σε συλλογές κοσμημάτων, τσάντες, καπέλα και αξεσουάρ!  Αναζητήστε τον διαγωνισμό μας στο instagramhttp://bluestripes_official
Στην  φωτογράφιση  συμμετείχαν  & βοήθησαν:
Χτένισμα : Θεοδωρακοπούλου Χριστίνα
Μακιγιάζ : Δέσποινα Παπαμιχαήλ / La Perla
Ρούχα : Kallisto Clothes and More
και η Ερη μας φυσικά!
Όλη η ομάδα της Blue Stripes σας εύχεται καλό, ήρεμο & ξεκούραστο καλοκαίρι!
Βίκυ & Ερη : Κατάστημα Τρίκαλα, Ιουλιέτας Αδάμ 13
Ελένη : Κατάστημα Μετέωρα, Τρικάλων 85 
Μαρία : eShophttps://bluestripes.gr/

Back to top button
Close
Close