Instagram StyleLifestyle news

Ο Ροναλντίνιο σε ρόλο μοντέλου

-Η εμφάνιση-έκπληξη στην πασαρέλα του KidSuper στο Παρισι


Ο Ροναλντίνιο ξάφνιασε τόσο τους fashion lovers όσο και τους football fans κι έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη σε πασαρέλα του Παρισιού.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απασχολήσει έντονα τον διεθνή τύπο τόσο με τις επιδόσεις του στο γήπεδο όσο και με την άστατη προσωπική του ζωή είναι σίγουρα ο Ροναλντίνιο -ο διάσημος πρώην Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αν και έχει αποσυρθεί από τα γήπεδα, συνεχίζει να κάνει την εμφάνισή του σε πρωτοσέλιδα και sites.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Ροναλντίνιο αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι στο οποίο δεν το έχουμε συνηθίσει και δοκίμασε τις δυνατότητές του στο μόντελινγκ, κάνονας μια guest εμφάνιση σε πασαρέλα γνωστού σχεδιαστή στο Παρίσι.

Από ό,τι φαίνεται, ο Ροναλντίνιο είναι το ίδιο άνετος στην πασαρέλα όσο και στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε ως guest μοντέλο στην πασαρέλα του brand KidSuper -στο πλαίσιο της ανδρικής εβδομάδας μόδας στο Παρίσι-, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Palais de Tokyo.

Ο ίδιος έκλεισε το show φορώντας ένας oversized παλτό από συνθετική γούνα, τζιν, μια γαλάζια αθλητική ζακέτα και μια μπλούζα με τυπωμένο το ίδιο του το πρόσωπο, την οποία σχεδίασε ο πρώην άσος της μπάλας σε συνεργασία με τον σχεδιαστή.

«Ελάτε, σηκωθείτε! Κατάφερα να φέρω πίσω τον Ροναλντίνιο για ένα fashion show του KidSuper» είπε ο fashion designer στο κοινό, όπως αναφέρει το περιοδικό GQ.

Back to top button
Close
Close