Instagram StyleLifestyle news

Η Ορνέλα Μούτι αγκαλιά με την (γυμνή) κόρη της -Ποζάρουν σαν αδελφές στο Instagram


Ορνέλα Μούτι ήταν το απόλυτο sex xymbol των 70’s και 80’s και γυναίκα-θρύλος του ιταλικού κινηματογράφου.

Η Ιταλίδα καλλονή υπήρξε σύμβολο ενός ανεπιτήδευτου ερωτισμού που τη μετέτρεψε σε έναν από τους θρύλους του ιταλικού κινηματογράφου. Παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε τρία παιδιά.

Πρόσφατα η 49χρονη κόρη της, Νάικε Ριβέλι δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με την Ορνέλα Μούτι, όπου τις βλέπουμε αγκαλιά και να μοιάζουν σαν αδελφές.

Θυμίζουμε ότι η Ορνέλα Μούτι είναι 68 ετών και παρόλο που έχουν βάλει φίλτρα σε αυτή τη φωτογραφία τους, η Ιταλίδα ηθοποιός δεν σταματάει να εντυπωσιάζει.

Η Ορνέλα Μούτι αγκαλιά με την (γυμνή) κόρη της -Ποζάρουν σαν αδελφές στο Instagram

Η Νάικε Ριβέλι γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας στις 10 Οκτωβρίου του 1974 και είναι κόρη της Ορνέλα Μούτι και του Ισπανού παραγωγού Χοσέ Λουίς Βερμούδες ντε Κάστρο.

Ασχολείται με το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν ήταν ηθοποιός και έκανε μόντελινγκ. Μάλιστα έχει εργαστεί ως μοντέλο για τους οίκους Christian Dior, Cartier και Emporio Armani.

Η Νάικε Ριβέλι δημοσίευσε στo Ιnstagram μία φωτογραφία με τη μητέρα της, Ορνέλα Μούτι, και σημείωσε με χιούμορ: «Θέλαμε να ακολουθήσουμε τους influencers».

Μητέρα και κόρη μοιάζουν πολύ και φαίνονται λες και είναι αδελφές!

Back to top button
Close
Close