People

Βασιλική Τσιρογιάννη

Με τη λάμψη μιας STAR!

H Βασιλική Τσιρογιάννη είναι η όμορφη Θεσσαλονικιά που στέφθηκε ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2012. Η Βασιλική έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και το ζεστό της χαμόγελο. Με φόντο την πολύχρωμη Βαρκελώνη και τους καταλανικούς δρόμους, η Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη φωτογραφήθηκε με τις νέες δημιουργίες της εταιρίας Stefan e Gio, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Κώστα Αμοιρίδη. Λάμψη πολλών αστέρων είχε η φωτογράφηση της νέας σειράς ρούχων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 της εταιρίας και το περιοδικό Ιδέες σας παρουσιάζει τη νέα Σταρ Ελλάς με φόντο τη Βαρκελώνη!

από την Αλεξάνδρα Τάμπου

Βασιλική, μίλησέ μας για την εμπειρία σου από τη φωτογράφηση της νέας κολεξιόν Stefan e Gio, στη Βαρκελώνη.
Καταρχήν, πρόκειται για μια γνωστή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία ρούχων, η οποία απευθύνεται σε αντρικό κοινό. Επομένως, η παρουσία μου σε φωτογράφηση αντρικής κολεξιόν ήταν από μόνη της μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Το γεγονός, βέβαια, ότι έλαβε μέρος στη Βαρκελώνη, την κάνει ακόμα πιο συναρπαστική!
Η στέψη σου έγινε κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες αυτή τη χρονιά, χωρίς την πολυτέλεια άλλων εποχών, πιστεύεις ότι αυτό έχει αντίκτυπο στη δουλειά σου;
Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας, δε θα ήταν δυνατόν δικαιολογημένα, τα φετινά καλλιστεία να αγγίξουν την αίγλη του παρελθόντος. Κατά συνέπεια, είναι αναμενόμενο να επηρεάζονται εξίσου και οι ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο. Παρόλα αυτά, με αρκετή υπομονή και θέληση υπάρχουν δυνατότητες ανέλιξης.
Έχει αλλάξει καθόλου ο τρόπος ζωής σου, προσέχεις τί θα πεις ή πού θα πας, επιλέγεις προσεκτικά τις κινήσεις σου ή δεν σε ενοχλεί η προβολή;
Θεωρώ πως είναι φυσικό οποιοσδήποτε απασχολεί τα μέσα με κάποιο τρόπο, τα λόγια και οι κινήσεις του θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικές. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι θα προσποιηθεί ή θα αλλοιώσει στοιχεία της προσωπικότητάς του.
Ένα κορίτσι 24 χρονών, γεμάτο όνειρα, τί στόχους βάζει σε ένα χώρο όπως η μόδα, που περνά μια μεγάλη κρίση τα τελευταία χρόνια;
Η κρίση αυτή δεν αφορά μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά είναι ένα γενικότερο φαινόμενο. Επομένως, κι εγώ, όπως όλοι οι νέοι με φιλοδοξίες προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό παρά τις δυσκολίες.
Ποιο κομμάτι της δουλειάς σου σ’ αρέσει πολύ και ποιο σε κουράζει αφάνταστα;
Οι συνεχείς μεταμορφώσεις και τα διαφορετικά πρόσωπα που καλούμαι να υποστηρίξω, τα πολλά ταξίδια και οι γνωριμίες με νέους ανθρώπους είναι από τα ενδιαφέροντα κομμάτια της δουλειάς μου! Από την άλλη πλευρά, υπάρχει αρκετή κούραση και στιγμές μοναξιάς..
Αυτή η χρονιά σε βρίσκει γεμάτη από δουλειά, έρωτα, σπουδές… Τί προτεραιότητες έχεις βάλει;
Τις σπουδές μου τις έχω ήδη ολοκληρώσει. Αυτόν τον καιρό δίνω μεγάλη έμφαση στη δουλειά μου, χωρίς ωστόσο να παραμελώ τα προσωπικά μου.
Τέλος, θα ήθελα να μου δώσεις τη στιλιστική άποψη της Βασιλικής για τις αναγνώστριές μας και ποια είναι τα hot κομμάτια που δεν θα λείπουν από τη ντουλάπα σου φέτος την άνοιξη.
Δε θεωρώ τον εαυτό μου fashion victim που ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας την εκάστοτε περίοδο. Αυτό που προτείνω είναι η κάθε κοπέλα να γνωρίζει και να αγαπά τον εαυτό και το σώμα της και να το υποστηρίζει με ένα προσωπικό στυλ!

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Close
Close