MUST Read

«Όλα τα νέα ονόματα για τα γαλάζια ψηφοδέλτια» Στην ΝΔ της Θεσσαλίας μάλλον δύσκολα αλλάζει κάτι!

Παρότι  του Θαν. Φουσκίδη, δεν έδειχνε φούσκα το δημοσίευμα των ‘’Παραπολιτικών’’ με «Όλα τα νέα ονόματα για τα γαλάζια ψηφοδέλτια». Ωστόσο και παρόλη τη στενή σχέση της εφημερίδας με τη ΝΔ, κάτι καινούργιο δεν είχε να συνεισφέρει, τουλάχιστον τοπικά, λογικά και κατ’ αντιστοιχία και στην υπόλοιπη χώρα.
Στη Λάρισα ισχυρή παρουσία καταγράφουν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καπετάνος, καθώς και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου. (Τον Κ. Τζανακούλη γιατί δεν τον αναφέρει; Μα αυτός ήταν ξανά υποψήφιος, για καινούργιους τώρα ο λόγος).

Στη Μαγνησία παίζει ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Ξηραδάκης και η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενώ στα Τρίκαλα ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης θα μπορούσε υπό συνθήκες να δημιουργήσει νέα δεδομένα. (Καλά, τι σκοπό έχουν, να τον αποφυλλώσουν τον Κ. Αγοραστό; Εκτός κι αν επιδιώκει κι αυτός ανανέωση του ψηφοδελτίου του).

Στην  Καρδίτσα, ο ΟΝΝΕΔίτης Φώτης Βρέκος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αριστοτέλης Σπάνιας θα διεκδικήσουν εκλογικό χώρο απέναντι στους νυν βουλευτές. Όσο για το παράθυρο αναφορικά με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου πολύ δύσκολα θα ανοίξει διάπλατα. (Έτσι κι αλλιώς είναι στενός ο χώρος και εκεί).

Back to top button
Close
Close