FaceLook

Χαλαρά στην Όμορφη Θέα για την ανάλυση της τρέχουσας επικαιρότητας

Αμέτρητες αναμνήσεις και γεύσεις έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς εδώ και δεκαετίες η πλατεία της ομώνυμης ταβέρνας “Όμορφη Θέα” με θαμώνες, κυρίους Τρικαλινούς από διάφορους χώρους της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Παρόλα αυτά,  συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα, καθώς κάτω από τον ίσκιο των δένδρων και την  άπλα  της μικρής πλατείας,  παρέες όλων των ανθρώπων,  απολαμβάνουν την παραδοσιακή κουζίνα.

Όπως αυτή,  της φωτογραφίας,  αποτελούμενη από ένα ετερόκλητο επαγγελματικό σχήμα αλλά αμιγώς φιλικό με πρόσωπα, άμεσα “εμπλεκόμενα” στην κοινωνική, επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου …..Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε, ο γραφών, ο οποίος πήρε και αυτός μέρος στην παρείστικη,  συναστροφή, ειδήσεις μπορεί να μην βγήκαν, αλλά απόψεις, για το αύριο της τοπικής πολιτικής σκηνής σίγουρα ειπώθηκαν και μάλιστα ενδιαφέρουσες …. Εξάλλου ο καθένας από την δική του επαγγελματική πλευρά, μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε ενδιαφέροντες απόψεις για πρόσωπα και καταστάσεις να καταθέσει το απομεσήμερο της Παρασκευής …

Back to top button
Close
Close