Τρίκαλα

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο Ζήσης Παπαϊωάννου με την Πλεύση Ελευθερίας

Από την Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοινώθηκε ο συμπολίτης μας Ζήσης Παπαϊωάννου για υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας.

Η ανακοίνωση:

Με 33 υποψηφίους-ες στο Ευρωψηφοδέλτιό της, η Πλεύση Ελευθερίας ξεκινάει έναν νέο αγώνα ενίσχυσης του κινήματος της Πλεύσης Ελευθερίας, με ξεχωριστές προσωπικότητες, αυτοδημιούργητους κι αυτόφωτους ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και από την Διασπορά.

Άνθρωποι διαφορετικοί, από τους χώρους των Τεχνών, του πολιτισμού, των γραμμάτων, της εργασίας, των κινημάτων, του αθλητισμού, των επιστημών, άνθρωποι δημιουργικοί, με αγάπη την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, την Αλήθεια, με κίνητρο την προσφορά και τη συμμετοχή, άνθρωποι με κοινωνική δράση που έχουν διακριθεί στα πεδία τους.

Άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, αληθινοί, μαχητικοί, προσκαλούν καθένα και καθεμιά να εμπιστευθούν την Πλεύση Ελευθερίας και να της δώσουν Ισχυρή Εντολή, να δώσει Ζωή και στην Ευρωβουλή!

Οι 33 Υποψήφιοι- Ευρωβουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας:

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΖΗΣΗΣ – Ηθοποιός, Συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Είναι ηθοποιός, καθηγητής θεάτρου και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμπάκα. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

Στα πλαίσια της καλλιτεχνικής, αλλά και της προσωπικής του εξέλιξης, έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων: υποκριτικής, αρχαίου δράματος, μουσικής, κίνησης και σκηνοθεσίας. Έχει τίτλο Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Ενηλίκων από το ΕΚΠΑ Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2008 όπου και έλαβε μέρος στην θεατρική παράσταση Παντρολογήματα του Ν.Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου μέχρι και σήμερα ασχολείται ενεργά με το θέατρο, συμμετέχοντας σε πληθώρα εργαστηρίων και παραστάσεων κλασικού και σύγχρονου θεάτρου. Στην τηλεόραση πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά ¨Λούφα και Παραλλαγή¨, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Περάκη και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές με πιο πρόσφατη την τηλεοπτική σειρά ¨Στα σύρματα¨, σε σκηνοθεσία του Χάρη Μαζαράκη ερτ1. Στον κινηματογράφο έχει συμμετοχές σε ελληνικές και διεθνής παράγωγες με καταξιωμένους έλληνες και ξένους σκηνοθέτες όπως ο Βαγγέλης Σεϊτανίδης,ο Άγγελος Φραντζής, ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ο Erez Tadmor, ο Guy Nattiv ο Θοδωρής Αθερίδης κ.α. με ταινιες στο ενεργητικο του Ευτυχια ,Σμύρνη μου αγαπημένη, Magic Man,Rise κ.α. Παράλληλα έχει εργαστεί ως εισηγητής διαλέξεων και βιωματικών σεμιναρίων θεατρικού αυτοσχεδιασμού και δημιουργικής γραφής σε παιδιά και ενήλικες σε Ακαδημίεςτης χώρας.Έχει συγγράψει τέσσερα παραμύθια.

Ως ενεργός πολίτης είναι ενεργό μέλος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ΣΕΗ και στην εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών.

Back to top button
Close
Close