MUST Read

Το Βουλγάρικο τυρί που το βαπτίζουν φέτα!

Βουλγάρικο τυρί βαπτίστηκε ΦΕΤΑ κι αφού πρώτα έκανε ένα ταξίδι στην Γερμανία κι αφού ήλθε στην Ελλάδα για συσκευασία για να βαπτιστεί και να επιστρέψει ξανά στην Γερμανία ως ΠΟΠ ΦΕΤΑ! Αυτή τη φορά νονός – εξαγωγέας η επιχείρηση ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ η οποία εδρεύει στην Μακεδονία!
Μπαίνοντας κανείς στην διεύθυνσή της, διαπιστώνει τον αγώνα (!) που κάνει για την προάσπιση της βάπτισης Βουλγάρικης φέτας και τι δάκρυα χύνει για την ιστορική προέλευση της φέτας η οποία ήταν γνωστή ως ΠΟΠ από αρχαιοτάτους χρόνους και στην εποχή του Ομήρου! Τώρα τι σχέση έχει ο Όμηρος με τους Βούλγαρους και η ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ είναι προς εξέταση. Άλλωστε η ιστορία ενδιαφέρει κι όχι η «ΦΕΤΑ» η Βουλγάρικη που λανσάρεται ως Φέτα ΠΟΠ εν έτει 2021.
Άντε τώρα να επικαλεστεί την ιστορία η ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για να δικαιολογήσει την μπαγαποντιά που έκανε με τα «βαπτίσια» λευκού Βουλγάρικου τυριού σε Ελληνική ΠΟΠ φέτα. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι οποίοι άρχισαν επιτέλους να λειτουργούν, έστειλαν αδιάβαστη περί τα τυροκομικά την ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ με την απένταξή της από το δικαίωμα παραγωγής, συσκευασίας, διάθεσης φέτας!

Back to top button
Close
Close