Ειδήσεις

Τι δείχνουν οι εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, «εξελίσσεται καλά» εκτιμά ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων, σχολιάζοντας τις τελευταίες «πυκνές» εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο μικρός Τζορτζ εθεάθησαν να χειροκροτούν την Άστον Βίλα στην πρώτη τους έξοδο μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ότι έχει καρκίνο.

Την ίδια εβδομάδα ο Ουίλιαμ έδωσε το «παρών» και σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε στη Sun ότι οι εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ δείχνουν ότι η οικογένεια είναι «στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα».

«Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ξέρουν ότι κάθε τι που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν ήταν απλώς μια εμφάνιση με τον Τζορτζ. Ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα ότι επέστρεψαν σε μια καθημερινότητα».

«Γνωρίζουμε ότι ο Οουίλιαμ θα επιστρέψει σύντομα στα βασιλικά του καθήκοντα. Η βασιλική οικογένεια προφανώς τον χρειάζεται. Αυτή ήταν μια σημαντική εμφάνιση, απλώς με την έννοια ότι ήταν αυτό που θα αποκαλούσε κανείς φυσιολογικό» πρόσθεσε ο Fitzwilliams.

Back to top button
Close
Close