MUST Read

Τα στηρίγματα του Ανδρουλάκη στο 12%!

Είναι γνωστό πως το Πα.Σό.Κ./ΚΙΝΑΛ έχει γίνει ο «αδύναμος κρίκος» του πολιτικού συστήματος. Βάλλεται σφόδρα εκ δεξιών του, αλλά και εξ ευωνύμων. Γι΄ αυτό κι ο προεκλογικός του αγώνας είναι διμέτωπος. Ο πρόεδρος του κ. Νίκος Ανδρουλάκης επαναλαμβάνει συνεχώς πως οι μετεκλογικές συνεργασίες για να γίνουν απαιτούν πρωτίστως προγραμματικό πλαίσιο και σε δεύτερο χρόνο η επιλογή του πρωθυπουργού. Αυτό αξιώνει η πολιτική τάξη.

Βέβαια για προφανείς λόγους η Νέα Δημοκρατία και οι … συμπαρομαρτούντες αυτήν, έχουν επικεντρωθεί μόνο στο όνομα του πρωθυπουργού. Και επίσης επαναλαμβάνει ότι αν το κόμμα του δεν λάβει διψήφιο ποσοστό δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση – μεταξύ μας, έτσι κι αλλιώς δεν θα βγαίνουν οι αριθμοί.

Γιατί; Διότι δεν πρόκειται επ΄ ουδενί, λένε οι άνθρωποι του, να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Μπορώ να σας αποκαλύψω όμως ότι το «διψήφιο ποσοστό» είναι μίνιμουμ 12%! Και για να ξέρετε αυτή την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη την στηρίζουν ο παλιός κύκλος των «γεννηματικών» και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Back to top button
Close
Close