MUST Read

Τα καλέσματα στις πίτες, τα κομμωτήρια & τα γεμάτα ταμεία!

Πως τα καλέσματα στις πρωτοχρονιάτικες πίτες αύξησαν τα ταμεία σε μια σειρά από εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια και την εστίαση; Στην περιφέρεια αλλά και στην Αθήνα οι προσκλήσεις στις επίσημες κοπές πίτας …καλά κρατούν! Επιχειρήσεις, Σύλλογοι, πολιτικά γραφεία και κάθε εταιρεία που σέβεται τους υπαλλήλους αλλά και τους συνεργάτες της, διοργανώνει κοπή της παραδοσιακής πλέον πίτας, που μετά από 3 χρόνια covid, αποτελεί μια συνάντηση με πολλαπλά μηνύματα.

Θετική αυτή η μαζική και αθρόα προσέλευση στις συναντήσεις αυτές, καθώς η αγορά ανασαίνει, τα κομμωτήρια έχουν αυξήσει το πελατολόγιο τους αλλά και τις τιμές. Μακιγιάζ, μαλλιά και ρούχα στην πρώτη γραμμή έχουν την τιμητική τους, αλλά και τα κέντρα διασκέδασης-ταβέρνες που φιλοξενούν τις εκδηλώσεις αυτές γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα ακόμη και τις καθημερινές. Τέλος, οι φούρνοι κι τα ζαχαροπλαστεία, που φτιάχνουν γλυκές και παραδοσιακές πίτες δεν σταματούν τις παραγγελίες.

Θετικό το πρόσημο ως προς την ανταπόκριση του κόσμου λοιπόν, και την αυξημένη κίνηση στην αγορά σε μια περίοδο μετά τις γιορτές που κατά τα άλλα θα ήταν νεκρή αν δεν υπήρχε και στο βάθος η προοπτική των εκλογών.

 

Back to top button
Close
Close