MUST Read

Συζητήσεις για την πιθανή υποψηφιότητα Μπουλούμπαση στην Φαρκαδόνα

Αίσθηση ήρθε να προκαλέσει η ραδιοφωνική ραδιοφωνική συνέντευξη του πρώην δημάρχου Οιχαλίας, Θάναση Ζιώγκου, στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και στον συνάδελφο δημοσιογράφο Λάζαρο Μάμαλη. Από το μεσημέρι της Παρασκευής τα λεγόμενα του Οιχαλίωτη, πρώην αυτοδιοικητικού άρχισαν αν συζητιούνται στα πηγαδάκια και ειδικότερα σε εκείνα της πρότασης για κάθοδο ως υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας, του πρώην διευθυντού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστου Μπουλούμπαση.

Σημειωτέον ότι κατά την συνέντευξη ερωτηθείς ο Θανάσης Ζιώγκος από το συνάδελφο δημοσιογράφο, για το αν υπάρχει εκείνο το πρόσωπο στην Οιχαλία που θα μπορούσε να ενώσει τις αντίρροπες δυνάμεις, εκείνος υπήρξε σαφής και καταφατικός, παρουσιάζοντας το πρόσωπο του Χρήστου Μπουλούμπαση. Ενός ανθρώπου που τον χαρακτήρισε ενωτικό, άνθρωπο κοινής αποδοχής τόσο στην Οιχαλία όσο και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου, ο οποίος χαίρει τις εκτίμησης μεγάλης μερίδας κατοίκων.

Ερωτηθείς αν οι διαμένοντες στο εξωτερικό, με καταγωγή την Οιχαλία, στήριζαν μια τέτοια υποψηφιότητα, υπήρξε απόλυτα ακριβής.

«Οι συντοπίτες μας διαμένοντες στο εξωτερικό έχουν ευρωπαϊκή νοοτροπία και επικροτούν το καλό. Θεωρώ ότι σε ενδεχόμενο καθόδου θα υποστήριζαν το συνδημότη μας, καθώς έχει πολλά πλεονεκτήματα και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας», ισχυρίστηκε.

Τα όσα ειπώθηκαν από το Θανάση Ζιώγκο δεν περνούν ασχολίαστα το τελευταίο διάστημα όπως πληροφορούμαστε. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και πολλοί καλοβλέπουν την κάθοδο του Χρήστου Μπουλούμπαση για το Δήμο Φαρκαδόνας. Μιλούν για ένα αξιόλογο άνθρωπο, πλούσια μορφωμένο και καταρτισμένο σε πολλούς τομείς, ανατρέχοντας στην μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στην εκπαίδευση. Ένα πρόσωπο που με τις ιδέες του και το κατάλληλο στελεχιακό τιμ θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και να μεταμορφώσει αναπτυξιακά το Δήμο Φαρκαδόνας.

Εξάλλου ας μην ξεχνούμε το έργο που άφησε πίσω του στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, αλλά και την αγάπη που έλαβε από τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς και τους απλιύς πολίτες, καθώς αντιμετώπιζε κάθε θέμα και ζήτημα με αμεσότητα, τιμιότητα και αντικειμενικότητα.

Back to top button
Close
Close