MUST Read

Στον ΟΗΕ τα πρωτεϊνικά μπισκότα από υπο-προιόντα τυροκομείων

Επίσημη πρόταση από τον ΟΗΕ δέχθηκε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας να παρουσιάσει τη δουλειά του για τα πρωτεϊνικά μπισκότα από υπο-προιόντα τυροκομείων.
Τα πρωτεϊνικά μπισκότα που έχουν δημιουργηθεί από την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι προϊόντα αμιγώς πράσινης επιχειρηματικότητας.
Έτσι με την διατροφή των πρωτεϊνικών μπισκότων επιτυγχάνεται ταυτόχρονα:
Απορρύπανση περιοχών με τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα
Τόνωση της «πράσινης επιχειρηματικότητας»
Ενίσχυση της καινοτομίας και προσθήκη επιπλέον «προστιθέμενης αξίας» στα ελληνικά προϊόντα
Διάθεση σε πρόσφυγες την περίοδο που διαβιούν σε δύσκολες συνθήκες και η διατροφή τους δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Back to top button
Close
Close