Ειδήσεις

Στην Ζέττα Μακρή το ψήφισμα της Π. Θεσσαλίας για την μοριοδότηση των μαθητών της Θεσσαλίας

 

Στην Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού κ. Ζέττα Μακρή κοινοποίησε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ, Χρύσα Τσαγανού το ομόφωνο ψήφισμα  που  εξέδωσε  το  Π.Σ στην Τακτική  Συνεδρίαση του την 26η Μαρτίου 2024  και με το οποίο ζητά ειδική μοριοδότηση  για τους μαθητές  των σχολείων  της Θεσσαλίας που  κατοικούν μονίμως στις πλημμυροπαθείς περιοχές και  θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.Σας επισυνάπτεται η σχετική επιστολή και το ομόφωνο ψήφισμα του Περιφερειακού.

Υπενθυμίζεται,  ότι  ανάλογη επιστολή είχε αποστείλει στον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού  Κυριάκο Πιερρακάκη   στις  11 Νοεμβρίου 2023 και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.(Σας επισυνάπτεται προς υπενθύμιση  η σχετική επιστολή από 11-11-2023).

Στην Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού κ. Ζέττα Μακρή κοινοποίησε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ, Χρύσα Τσαγανού το ομόφωνο ψήφισμα  που   εξέδωσε  το  Π.Σ στην Τακτική  Συνεδρίαση του την 26η Μαρτίου 2024  και με το οποίο ζητά ειδική μοριοδότηση  για τους μαθητές  των σχολείων  της Θεσσαλίας που  κατοικούν μονίμως στις πλημμυροπαθείς περιοχές και  θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.Σας επισυνάπτεται η σχετική επιστολή και το ομόφωνο ψήφισμα του Περιφερειακού.

Υπενθυμίζεται  ότι  ανάλογη επιστολή είχε αποστείλει στον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού  Κυριάκο Πιερρακάκη   στις  11 Νοεμβρίου 2023 και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Back to top button
Close
Close