Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στο μεγάλο παζάρι αγάπης του #Κανείς_Μόνος

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών το Σάββατο στην ανοιχτή εκδήλωση αλληλεγγύης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας που διοργάνωσε το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 1η Στρατιά, τη Συντεχνία Αρτοποιών και με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής.

Πρόκειται για ένα μεγάλο παζάρι αγάπης με πασχαλινά δώρα, αρτοποιήματα αλλά και λουλούδια, με σκοπό να διατεθούν τα έσοδά του στα πασχαλινά συσσίτια του Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας, προκειμένου να σιτιστούν εκατοντάδες άποροι και ανήμποροι συμπολίτες.

Ειδικά φέτος, μετά τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη η περιοχή μας, πολλές οικογένειες βρίσκονται πλέον σε μεγάλη δυσκολία και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα στοιχειώδη είδη του πασχαλινού τραπεζιού.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος κ. Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος και φυσικά η ιδρύτρια του Δικτύου και βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελία Λιακούλη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

       

Back to top button
Close
Close