MUST ReadΤρίκαλα

Παρέλαση υπουργών στα Τρίκαλα για το βιβλίο του Ηλία Βλαχογιάννη

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο συγκεντρώθηκαν Υπουργοί, φίλοι και πολιτικοί φορείς για την παρουσίαση του βιωματικού βιβλίου του Ηλία Βλαχογιάννη .

Το βιβλίο προλόγισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια ο υπουργός Εσωτερικών και κουμπάρος του, Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρης Οικονόμου, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαγεωργόπουλος.

Για το βιβλίο αλλά και για τον άνθρωπο Ηλία Βλαχογιάννη μίλησε και ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας δίνοντας…του τα εύσημα για την πορεία του ως Νομάρχης καθώς πρωτοστάτησε στην εναρχή αρκετών σημαντικών έργων στο νομό Τρικάλων.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά του Κώστα Αγοραστού στην πορεία του Ηλία Βλαχογιάννη, ενώ έκανε ειδική μνεία για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε προσωπικό, όσο και πολιτικό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην βοήθεια που του προσέφερε ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης στις εκλογές.

 

 

Back to top button
Close
Close