MUST Read

Πέντε και σήμερα για τον 10ο Μύλο των Ξωτικών

Λίγα μόλις 24ωρα απομένουν πριν την έναρξη του φετινού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, εκείνου του Μύλου των Ξωτικών. Για 10η χρονιά ο Μύλος των Ξωτικών θα ζωντανέψει εκ νέου, προσφέροντας σε Τρικαλινούς και επισκέπτες που θα καταφτάσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ημέρες χαλάρωσης, διασκέδασης και γιορτινής θαλπωρής.

Ήδη οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες ενώ απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Οι προβολείς της 10ης Χριστουγεννιάτικης διοργάνωσης αναμένεται να ανάψουν το απόγευμα της Παρασκευής, 25η Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Στο συγκεκριμένο σημείο και για διάστημα περισσότερο των 40 ημερών αναμένεται να επισκεφτούν χιλιάδες επισκέπτες, τόσο από τα Τρίκαλα, όσο κι από άλλες περιοχές της χώρας.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου  στις 19:00 το βράδυ.

Οι περιπέτειες της μικρής Αλίκης, σ’ ένα ονειρικό ταξίδι, θα ζωντανέψουν επί σκηνής, σ’ ένα φαντασμαγορικό θέαμα, γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία. Μια παραμυθένια τελετή που θα φωτιστεί από πολύχρωμα βεγγαλικά θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022.

Back to top button
Close
Close