Fashion

ΟΙ UGG ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ.

Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν ήθελαν να φορέσουν την Ugg μπότα καθώς λέρωνε πολύ λόγω δέρματος, σου έχω νέα. Και μάλιστα πολύ ευχάριστα…UGG

Έρχεται στην αγορά η νέα Classic II που ενσωματώνει μία νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που απομακρύνει νερό, λεκέδες και βρωμιές, προσφέρει καλύτερη στήριξη και είναι πιο ελαφριά από ποτέ επιτρέποντας σου να κάνεις χιλιάδες βήματα περισσότερα.

Οι Classic II Mini, Classic II Short και Classic II Tall είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα από 15 Ιουλίου, ενώ το επίσημο λανσάρισμα της μεγάλης διαφημιστικής τους καμπάνιας, θα γίνει το φθινόπωρο του 2016 με τη συμμετοχή της παγκόσμιας πρέσβειρας της UGG, Rosie Huntington-Whiteley.

«Πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο λανσάρισμα της UGG που έχει γίνει στα 38 χρόνια ιστορίας του brand», δήλωσε ο Dave Powers, Πρόεδρος & CEO της Deckers Brands. «Ήταν μεγάλη απόφαση να προχωρήσουμε σε ανανέωση ενός τόσο εμβληματικού προϊόντος, όπως η Classic boot. Ακούγοντας όμως με προσοχή τι ήθελαν οι καταναλωτές μας, αποφασίσαμε ότι ήταν ο κατάλληλος χρόνος».

Η νέα Classic διατηρεί το ίδιο σχέδιο και την ίδια αίσθηση με την αρχική, ενώ διαθέτει επιπλέον, ένα ειδικά επεξεργασμένο στρώμα για προστασία από το νερό και τους λεκέδες, μία αποκλειστική καινοτομία του brand, τη σόλα Treadlite by UGG για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, ανθεκτικότητα και ευλυγισία καθώς επίσης νέο logo και δερμάτινο ταμπελάκι στο τακούνι για ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα.

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

(papagiannopoulou@yahoo.gr)

 

Back to top button
Close
Close