Fashion

Η Ούμα Θέρμαν με εντυπωσιακή μωβ τουαλέτα στο κόκκινο χαλί ήταν απλά υπέροχη


Η Ούμα Θέρμαν έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο φετινό gala Time 100, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη.

Οι κινηματογραφικοί ρόλοι της Ούμα Θέρμαν έχουν μείνει στην ιστορία. Η ηθοποιός έχει προσφέρει πολλά στον κινηματογράφο, χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο και τις εμβληματικές ερμηνείες της σε καλτ ταινίες, όπως το Pulp Fiction, το Kill Bill και το Gattaca.

Βέβαια, πέρα από τον κινηματογράφο, η Ούμα Θέρμαν έχει επηρεάσει και εντυπωσιακά τον κόσμο της μόδας. Μάλιστα, πολύ πριν μπει στον κόσμο του Χόλιγουντ, η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της το 1985 ως μοντέλο. Ως κόρη της Nena von Schlebrügge, διάσημο μοντέλο στα ‘50s και τα ‘60s και μούσα αγαπημένης του Norman Parkinson, κληρονόμησε την αγάπη της μητέρας της για την αισθητική και το στιλ.

Σε ηλικία μόλις δεκαπέντε ετών, εμφανίστηκε το πρώτο της διεθνές εξώφυλλο στη Vogue, ωστόσο τελικά την κέρδισε η αληθινή της αγάπη, η υποκριτική.

Παρόλα αυτά, η Ούμα Θέρμαν δεν έχει ξεχάσει την αγάπη της για τη μόδα και πάντα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το στιλ και τα looks που επιλέγει στο κόκκινο χαλί και την καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, η Ούμα Θέρμαν έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, δίνοντας το «παρών» στο φετινό γκαλά του TIME 100 στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ετήσια λίστα του περιοδικού με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Η 53χρονη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια του Pulp Fiction εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα glam μοβ σατέν φόρεμα, το οποίο τόνιζε τη μέση της και το συνδύασε με ασορτί εσάρπα που έπεφτε σε έναν από τους ώμους της. Η Ούμα Θέρμαν ολοκλήρωσε το look με με strappy πέδιλα και κρατούσε ένα λαμπερό χρυσό clutch, που έδινε την απαραίτητη λάμψη στο look.

Τα ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν κομψό κότσο, που ανέδειξε τόσο τα λαμπερά χρυσά σκουλαρίκια της, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Time 100 gala: Η Ούμα Θέρμαν με εντυπωσιακή μοβ τουαλέτα

Back to top button
Close
Close