MUST Read

Οι ένθερμοι χαιρετισμοί των υπουργών με τον Νίκο Λέγκα

Τροφή σε νέα σενάρια επανόδου του, σε πρωταγωνιστικό πολιτικό ρόλο έδωσε πριν από λίγες ημέρες κατά την παρουσία του, στο βιβλίο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ηλία Βλαχογιάννη ,ο Νίκος Λέγκας.

Εαν και απόλυτα διακριτικός η παρουσία του, στην πρώτη σειρά των υψηλών καλεσμένων και ο “εναγκαλισμός” και χαιρετισμός με σχεδόν όλα τα πρόσωπα του πολιτικού χώρου, που βρέθηκαν στην αίθουσα, σήμανε συναγερμό για τους  πολιτικο- συνωμοσιολόγους ..

Έτοιμος για το μεγάλο comeback στην πολιτική σκηνή του τόπου.Το timing της «επιστροφής» και με τέτοιο τρόπο  δεν είναι τυχαίο.  Παρ’ ότι κινείται από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές προθέσεις και στοχεύσεις, η παράλληλη σχέση με πολλά πρόσωπα, αφήνει πολιτικό ίζημα.   Μήπως η ασαφής κεντροδεξιά και κεντροαριστερά, αποτελεί  το πεδίο στόχευσης, ακόμα και  από την εποχή ακόμη του θολού «μεσαίου χώρου».

Όλα τα παραπάνω πιθανών να αποτελούν σενάρια, το σίγουρο πάντως είναι ένα ,ότι ο πρώην υφυπουργός οικονομικών, συνεχίζει να κρατά ζεστή την πολιτική και προσωπική του αίγλη. Ο ίδιος πάντως επιμένει – μέσω των γνωστών, εδώ και μια δεκαετία  «κύκλων» του – ότι δεν ενδιαφέρεται ούτε να γίνει βουλευτής  ούτε να ηγηθεί συνδυασμού για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μένει να φανεί εάν πρόκειται για απλή πολιτική εκτίμηση ή εάν η αντίστροφη μέτρηση αφορά κυρίως τα σχέδια της δικής του πολιτικής επανόδου….

Στο φωτογραφικό timeline, ο πρώην υπουργός της ΝΔ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ,τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέα  Λοβέρδο με τον   υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών Μιχάλη Χρυσοχοίδη και φυσικά με τον υπουργό ΥΠΕΝ Κώστα Σκρέκα …

 

 

Back to top button
Close
Close