MUST Read

ΚΙΝΑΛ: Όταν έγινε δεύτερος γύρος εκλογών το 2017, με διαφορά 16,5%

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, από τη στιγμή που οι κάλπες του ΚΙΝΑΛ έβγαλαν τον Νίκο Ανδρουλάκη στην πρώτη θέση και τον Γιώργο Παπανδρέου στην δεύτερη, μεγάλη συζήτηση γίνεται για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να φτάσει στις δεύτερες κάλπες.

Υπάρχουν στελέχη, ακόμα και κορυφαία που ισχυρίζονται πως ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να παραιτηθεί και να μην διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, από τη στιγμή που ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει σαφές προβάδισμα. Ισχυρίζονται μάλιστα, ότι το μήνυμα της κάλπης είναι η “ανανέωση” και θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό από όλους. Εκτός των στελεχών και δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί αναλυτές δημόσια τοποθετούνται μέσω… ερωτήσεων.

Ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται.

Έχει ενδιαφέρον πάντως, να δούμε ποιοι είναι εκείνοι που ζητούν από τον Γιώργο Παπανδρέου να μην πάει σε δεύτερες κάλπες δεδομένου ότι η διαφορά του με τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι κάτι λιγότερο από 9%.


Μερικοί, είναι οι ίδιοι που στις εκλογές του 2017 και με την διαφορά του Ανδρουλάκη από την Φώφη Γεννηματά να είναι 16,5% (Φώφη Γεννηματά 41,27% – Νίκος Ανδρουλάκης 24,73%) επέμεναν να γίνει δεύτερος γύρος κι ας υπήρχε “τεσσάρι” μπροστά από το αποτέλεσμα της Φώφης.

Back to top button
Close
Close