MUST Read

Η Τρικαλινή συμμετοχή και παρουσία στην έκθεση καινοτομίας Beyond Expo

Όλο το οικοσύστημα της καινοτομίας σε μια έκθεση! Η Beyond Expo αποτελεί ήδη την κορυφαία διοργάνωση πληροφορικής για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Η έκθεση άνοιξε την Πέμπτη (29/9/2022) τις πύλες της στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συμμετέχουν επιχειρήσεις που καινοτομούν σε Ελλάδα και εξωτερικό, startups, Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστήμια, καθώς και οι Περιφέρειες και Δήμοι.
Στην έκθεση παίρνουν μέρος οι Τρικαλινοί Γιάννης και Βαγγέλης Καραθάνος της mindrop που πέρα των άλλων προσφέρουν εξιδικευμενη εργασία   στο επίπεδο των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται και στο Δήμο Τρικκαίων ..
Τη διεθνή έκθεση τεχνολογίας Beyond Expo επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων ο οποίος είχε

σειρά επαφών, μεταξύ των οποίων με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, τον ΥφυπουργόΈρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρίστο Δήμα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά και τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Αναστάσιο Τζήκα.Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Παπααστεργίου  σημείωσε : «Είχα την χαρά να επισκεφθώ μια έκθεση στην οποία παρουσιάζονται καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Στην έκθεση παρουσιάζεται επίσης το «έξυπνο» και ψηφιακό μέλλον των πόλεων.

Back to top button
Close
Close