MUST Read

Η Δημοκρατία διαδικασία

Ένας κομματικός οργασμός παρατηρείται εδώ και αρκετό καιρό στα τρία μεγαλύτερα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ πλέον. Συνέδριο στην ΝΔ που ολοκλήρωσε τις εργασίες του το περασμένο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο, το ΠΑΣΟΚ που ξαναμπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ και ο ΣΥΡΙΖΑ που θα ξαναεκλέξει τον ίδιο αρχηγό, που τον κρατά σαν μοναδική αξία και λύση εδώ και 15 χρόνια. Kι αυτό το ονομάζουν δημοκρατική διαδικασία!..

Η «αρχή του ενός» και αδιαμφησβήτητου… με ένα νόμο μ’ ένα άρθρο – και μην ακουστεί τσιμουδιά! – κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό το ονομάζουν δημοκρατική διαδικασία και δημοκρατικό δικαίωμα στον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όποιος έχει διαφορετική άποψη και σηκώσει κεφάλι, όπως έκανε ο Τσακαλώτος, του την πέφτουν οι προεδροφύλακες και μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε…

Από την άλλη μεριά οι χαρές και τα πανηγύρια περισσεύουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ πλέον, που 180.000 νοματαίοι έκαναν τα βαπτίσια την προηγούμενη Κυριακή. Κουμπάροι όλοι αυτοί που πήγαν στις κάλπες και που κατά 90% πήραν το αίμα τους πίσω και που άρχισε αυτό να ρέει στις φλέβες τους καταπράσινο και με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ανατέλλοντα ξανά.

Back to top button
Close
Close