Fashion

Η Βαλίτσα των Διακοπών από την Φαίη Γκαϊνά

Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν και η επιθυμία της βουτιάς σε γαλανά, κρυστάλλινα νερά, κάτω από τον καυτό  ήλιο μοιάζει πιο έντονη από ποτέ.

Και κάπου εκεί, προκύπτει το ερώτημα: ποια από τα υπάρχοντα μας έχει νόημα να γεμίσουν τη βαλίτσα των διακοπών. Η απάντηση εκ πρώτης είναι: οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Σ΄ ένα δεύτερο επίπεδο οφείλουμε να φανούμε περισσότερο προνοητικές και πρακτικές. Συνεπώς, στη βαλίτσα των φετινών διακοπών, η οποία κατά προτίμηση θα είναι φτιαγμένη από κάποιο μαλακό υλικό και όχι σκληρή και άκαμπτη, θα μπουν όλα όσα υπόσχονται ότι μπορούν να ακολουθήσουν τις επιθυμίες μας. Επιλέγοντας σοφά και  με κύριο γνώμονα μόνο όσα καταφέρνουν ν΄ ανταποκριθούν στο πρόγραμμα των διακοπών μας. Ακολουθώντας την επικαιρότητα των trends, τη δική μας διάθεση και έμπνευση, θέτοντας ως κέντρο των επιλογών μας τον παράγοντα «πρακτικότητα».

Έτσι,  θυμηθείτε στις περασμένες διακοπές σας ποια έμειναν τελικά αφόρετα στο κάτω μέρος της βαλίτσας. Το επόμενο που έχει νόημα να υπογραμμιστεί είναι να μείνετε πιστές στη φιλοσοφία του “less is more”. Που σημαίνει: όσο λιγότερα , τόσο καλύτερα.

Έπειτα, το ύφος που ταιριάζει στο mood των διακοπών είναι σίγουρα ανάλαφρο, εμπνευσμένο από τα νωχελικά και μποέμ 70s. Κοριτσίστικο και basic από τα νεανικά 90s.

Όμορφα φορέματα που σας πάνε παντού. Από μια πρωινή βόλτα για τα ψώνια της ημέρας μέχρι το σούρουπο σε μια χαλαρή έξοδο.

Σίγουρα, flat σανδάλια τα οποία συνδυάζουν άνεση και statement προσωπικότητα. Λειτουργούν εξίσου καλά με τα πρωινά casual outfits όσο και με τα πιο λαμπερά party look.

Back to top button
Close
Close