MUST Read

Εύα Καϊλή: «Από τότε που πήγες στο Κατάρ, δεν είσαι ο ίδιος» έγραφαν στο Instagram του σύντροφου της

Μία διαφορετική ανάγνωση έχει ένα σχόλιο που γράφτηκε στο προφίλ του συντρόφου της Εύας ΚαϊλήΦραντσέσκο Τζιόρτζι, που συνελήφθη στις Βρυξέλλες, μετά από έρευνα που γίνεται για υπόθεση χρηματισμού από το Κατάρ.

«Από τότε που πήγες στο Κατάρ, δεν είσαι ο ίδιος» του έγραψε ένας από τους ακολούθους του, σχολιάζοντας φωτογραφία στο Instagram. Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο του 2018, είχε γονατίσει στο πάτωμα, σαν να κάνει ισλαμική προσευχή, συμπληρώνοντας έγγραφα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, μάλλον προσπαθώντας να επιταχύνει τις διαδικασίες.

kaili_insta__1_
kaili_insta__3_

Το σχόλιο, όσο κι αν ακούγεται (ομολογουμένως εκ των υστέρων) προφητικό, μάλλον δεν ήταν τυχαίο. Κι αυτό επειδή ο σύντροφος της κυρίας Καϊλή είχε μόλις επιστρέψει από το Κατάρ, απ’ όπου είχε φροντίσει να κάνει δύο αναρτήσεις.

Στην πρώτη φωτογραφία, λίγες ημέρες πριν, ο Τζιόρτζι δημοσίευσε μία σελίδα από το σημειωματάριό του, θέλοντας να δείξει ότι είχε χαλαρό μίτινγκ ημέρα Κυριακή. Πέραν του σκίτσου, το ενδιαφέρον τραβά και η πολυτελής επιφάνεια του γραφείου. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η δεύτερη φωτογραφία, από το εσωτερικό κτηρίου στην Ντόχα.

kaili_insta__2_
kaili_insta__4_
qatar1
qatar2

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir ο Τζιόρτζι ήταν πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του Πιερ Αντόνιο Παντζέρι, που φέρεται ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος δωροδοκίας με χρήματα από το Κατάρ. Αμέσως μετά συνεργάστηκε με την ομάδα S&D, ενώ σύμφωνα με την L’ Echo, εντοπίστηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι που διατηρεί με την κυρία Καϊλή.

Βελγικές έρευνες μηνών «οδήγησαν» στην Εύα Καϊλή

Back to top button
Close
Close