MUST Read

Έχουν ξεσαλώσει στο ίντερνετ και στα social οι Τρικαλινοί

Δηλαδή εσείς δεν έχετε 600.000 ευρώ στο σπίτι για μια ώρα ανάγκης;

– Άμα οι σακούλες ήταν χάρτινες, οικολογικές, τότε δεν πειράζει. Να βλέπουμε και τα θετικά που οι σακούλες με τα λεφτά ήταν ανακυκλώσιμες. Όχι σε όλα αρνητικοί…

– …Κι από πολιτικός κορμάρα. (Παραφράζοντας το γνωστό ρητό των μπουζουξίδικων).
Εσείς που κατηγορείτε το Κατάρ για τα εργασιακά δικαιώματα. Βρείτε κι άλλον εργοδότη που να δίνει έτσι χαλαρά 600 χιλιάρικα σε υπάλληλό του.
Γνωστή δικηγόρος  εισηγείται: Υπερασπιστική γραμμή; Έκδοση στη χώρα μας. Όπου είμαστε μεγαλόψυχοι και αφήνουμε χρόνο και χώρο μέχρι να τακτοποιήσουν οι διωκόμενοι τις όποιες εκκρεμότητες μπορεί να έχουν.

Από το ρήμα καϊλίζω ή και καηλίζω, του Κυπριακού ιδιώματος, που σημαίνει συμφωνώ, συγκατατίθεμαι. Απαντάται και ως καϊλώ, ενώ καϊλισμένος ή καϊλής σημαίνει σύμφωνος, δεκτός.
Στο καφέ Τρικαλινός θαμώνας  αποκαλύπτει τη συνωμοσία εις βάθος: Βγάλανε το σκάνδαλο της Καϊλή για να συγκαλύψουν το σκάνδαλο της Κιβωτού, που το βγάλανε για να συγκαλύψουν το σκάνδαλο με τις υποκλοπές, που το βγάλανε για να συγκαλύψουν το σκάνδαλο με τον Πάτση, που το βγάλανε για να συγκαλύψουν το σκάνδαλο με τον Βολιώτη Μαραβέγια, που έφαγε ο ποντικός μέσα απ’ το καντήλι, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι, ντίλι, ντίλι…

Back to top button
Close
Close