Τρίκαλα

Ευαισθησία και αλληλεγγύη από την ομάδα πωλήσεων Τρικάλων-Καρδίτσας της Coca-Cola

Η ομάδα πωλήσεων Τρικάλων-Καρδίτσας της εταιρίας Coca-Cola Τρία έψιλον πρωτοστατεί προβάλλοντας το κοινωνικό πρόσωπο. Με τις ενέργειές της έρχεται να εκφράσει την αλληλεγγύη και την στήριξη στους πληγέντες της Καρδίτσας συμβάλλοντας στην ανακούφιση όλων εκείνων που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους κι έμειναν στην κυριολεξία στο δρόμο από τις πρόσφατες πλημύρες.

Η ομάδα Τρικάλων – Καρδίτσας της εταιρείας Coca-Cola με υπεύθυνο τον Τρικαλινό  Δημήτρη Ίνδο, παρέδωσε 12.000 φιάλες μεταλλικού νερού Αύρα την Τετάρτη 23/9 στο κοινωνικό παντοπωλείο της Καρδίτσας.

Επίσης η ομάδα καθημερινά επισκέπτεται όλα τα μαγαζιά αγορανομικού ενδιαφέροντος της πόλης της Καρδίτσας, καταγράφοντας ζημιές και προσπαθώντας να βρει λύσεις με τοποθετήσεις νέων ψυγείων, ραφιών, υποστηρικτικού υλικού ώστε να συμβάλει στην γρηγορότερη επανένταξη των καταστημάτων στην κανονικότητα.

Οι ενέργειες της ομάδας θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με πολύμορφες πρωτοβουλίες που τίθεντο σε διάλογο και υλοποιούνται στη συνέχεια από τα μέλη

πηγη https://krinitrikalon.gr/

Back to top button
Close
Close