People

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Η Δούκισσα Νομικού είναι αναμφισβήτητα η Λολίτα της ελληνικής τηλεόρασης.

TOM_3935Μετά τη στέψη της το 2007 ως Σταρ Ελλάς , πολλοί μίλησαν για ένα νέο ταλέντο στο χώρο της μόδας και κατ’ επέκταση της showbiz.H Δούκισσα πέρασε με επιτυχία από το μόντελιγκ στο χώρο της τηλεόρασης και έκανε σημαντικά βήματα στην παρουσίαση εκπομπών με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά στο ΟΛΑ Μπάχαλο !Ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα της τηλεόρασης μας αποκαλύπτει τι δώρο θα πάρει φέτος από τον Αϊ-Βασίλη!

TOM_3935Η Δούκισσα Νομικού είναι αναμφισβήτητα η Λολίτα της ελληνικής τηλεόρασης.
Μετά τη στέψη της το 2007 ως Σταρ Ελλάς , πολλοί μίλησαν για ένα νέο ταλέντο στο χώρο της μόδας και κατ’ επέκταση της showbiz. H Δούκισσα πέρασε με επιτυχία από το μόντελιγκ στο χώρο της τηλεόρασης και έκανε σημαντικά βήματα στην παρουσίαση εκπομπών με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά στο ΟΛΑ Μπάχαλο !Ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα της τηλεόρασης μας αποκαλύπτει τι δώρο θα πάρει φέτος από τον Αϊ-Βασίλη!

Πόσο εύκολο είναι για μια νέα και όμορφη κοπέλα να επιβιώσει στο χώρο της showbiz;
Αν μιλάς για θέμα “επιβίωσης”, θα σου πω ότι δεν έχει σημασία η ηλικία ή η εξωτερική εμφάνιση. Το βασικό είναι να έχεις “γερό” στομάχι, υπομονή, πείσμα και όρεξη για ασταμάτητη δουλειά! Θεωρώ πως επιβιώνεις – και άρα έχεις διάρκεια – μόνο εάν έχεις έντονη προσωπικότητα και μεγάλες αντοχές. Φυσικά προϋπόθεση όλων είναι η ικανότητα και το ταλέντο. Και αυτό έχει να κάνει για όλες τις δουλειές.

Ξεκίνησες ως μοντέλο και συνέχισες ως παρουσιάστρια .Μετά από επιτυχημένες συνεργασίες στον ‘Όμορφο Κόσμο’ ,το Just the 2 of us, στο Alter με την εκπομπή Lifestyle και φέτος σε συναντάμε στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ».

Μίλησε μας γι’ αυτή τη συνεργασία, πως προέκυψε;
Ήταν μια πρόταση που με ξάφνιασε ευχάριστα. Είμαι τρομερά χαρούμενη που δουλεύω με υπέροχους συνεργάτες οι οποίοι μάλιστα έχουν τη διάθεση να με βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστώ. Το μόνο μου παράπονο αν θες, είναι ότι θέλω να τους βλέπω περισσότερο! Κάθε μέρα, όλη μέρα, γίνεται…; (γέλια)

Ποιος ρόλος πιστεύεις θα σου ταιριάζει δίπλα στο τρομερό δίδυμο της εκπομπής;
Στην αρχή νόμιζα ότι θα αναλάμβανα το χορευτικό κομμάτι ! Στη συνέχεια, για καλή σας τύχη, άλλαξαν τα πλάνα! (γέλια) Όπως μου είχε πει ο Θέμος στο πρώτο ραντεβού, ο ρόλος μου είναι να είμαι ο εαυτός μου.

Σε κέρδισε τελικά η παρουσίαση .ή λόγω μιας νέας εποχής στο χώρο της μόδας άλλαξες πορεία .
Η τηλεόραση με κέρδισε αρκετά νωρίς. Θυμάμαι μάλιστα πως η Ζήνα Κουτσελίνη με είχε προσεγγίσει κάνοντας μου μια τηλεοπτική πρόταση όταν ήμουν ακόμη Σταρ Ελλάς. Τότε μπορεί να είχα διστάσει, όταν όμως την επόμενη χρονιά η Ζήνα επανήλθε με μια διαφορετική πρόταση , κατάλαβα ότι αυτό ήθελα να κάνω!

Νιώθεις τυχερή επαγγελματικά, με τι κριτήριο διαλέγεις να αποδεχτείς ή όχι μια πρόταση;
Νιώθω αρκετά τυχερή , όμως έχω ξαναπεί ότι η τύχη βοηθάει τα “προετοιμασμένα μυαλά”. Από τη μία δηλαδή είναι σημαντικό να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος, από την άλλη όμως είναι σημαντικότερο να έχεις την ικανότητα να αντιληφθείς την ευκαιρία που σου δίνεται , να την αρπάξεις και να την εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς. Προσωπικά , ακολουθώ το ένστικτό και την καρδιά μου.

Πως βιώνεις τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας; Η κρίση ..πιστεύεις θα αλλάξει την καθημερινότητα του Έλληνα;
Την βιώνω όπως όλοι μας. Έχουν ήδη αλλάξει πολλά και φοβάμαι ότι θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο. Το μόνο ίσως θετικό από αυτήν την κατάσταση είναι ότι θα μάθουμε να εκτιμάμε όσα θεωρούμε δεδομένα, τα μικρά και τα απλά.

Η δημοσιοποίηση της προσωπικής σου ζωής σε πιέζει στο να φερθείς φυσιολογικά μέσα στη σχέση σου;
Όχι δεν νιώθω ότι με πιέζει κάτι, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο.

Τέλος , θέλω να μας δώσεις ..μια ευχή για τη νέα χρονιά που έρχεται και να μας αποκαλύψεις το δώρο που θέλεις στις γιορτές!
Να έχουμε όλοι την υγεία μας και αληθινούς ανθρώπους κοντά μας. Αυτό θέλω να είναι και το δώρο μου για τη νέα χρονιά!

TOM_3949

 

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Close
Close