MUST Read

“Γαλάζια οργή” για τη Ζέττα Μακρή

Βράζει” κυριολεκτικά η οργανωμένη βάση της ΝΔ στη Λάρισα με τη στάση της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, η οποία φαίνεται πως το έχει πάρει πολύ πατριωτικά όλο αυτό το θέμα με τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου, αρνούμενη να αντιληφθεί αυτό που προτάσσει η πολιτική της θέση: πως βρίσκεται στη θέση αυτή για να λύνει προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και όχι για να δημιουργεί σοβαρότερα.

“Τα όσα ακούγονται πλέον στο παρασκήνιο θα έπρεπε αν μη τι άλλο να την προβληματίζουν, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που την συνδέουν με επιχειρηματικά συμφέροντα. Κι αν δεν προβληματίζουν την ίδια, θα έπρεπε να προβληματίζουν το Μέγαρο Μαξίμου που είναι πλέον ενημερωμένο”, σχολίαζε χθες ένα εκ των πλέον έμπειρων στελεχών της ΝΔ στη Λάρισα, αντανακλώντας τα όσα λέγονται πλέον ευθέως για τη στάση της Βολιώτισσας πολιτικού.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως κάποια στελέχη της ΝΔ στη Λάρισα ετοιμάζονται να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους και να μιλήσουν με… ονόματα και διευθύνσεις για τη στάση της υφυπουργού, δημοσιοποιώντας μάλιστα και τα όσα υποτιμητικά, σύμφωνα με τους ίδιους, έχει δηλώσει ενώπιον τρίτων προσώπων για το πολιτικό προσωπικό της Λάρισας!

Η ίδια η υφυπουργός πάντως μαθαίνω πως ακύρωσε την επίσκεψη της στη Λάρισα, μια επίσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Προφανώς καθόλου τυχαία…

Λ.Π.

πηγη Larisa press

Back to top button
Close
Close