MUST Read

Έτοιμοι να δώσουν μάχη με την κακοκαιρία EVA Παπαστεργίου -Μιχαλάκης

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται ενόψει της κακοκαιρίας τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όσο και ο Δήμος Τρικκαίων ωστε να αντιμετωπιστούν οποία προβλήματα προκύψουν από το πέρασμα του χαμηλού βαρομετρικού που πλήττει πλέον και τα Τρίκαλα . Χρήστος Μιχαλάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου έχουν τεστάρει τον μηχανισμό των υπηρεσιών και βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την εξέλιξη του καιρικούς φαινομένου …

Συνεχώς υπάρχει επικοινωνία και εκτίμηση της κατάστασης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε πιθανή δυσκολία από τυχόν επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της «άμυνας» έναντι πλημμυρικών φαινομένων, έπαιξε το πρόγραμμα καθαρισμού των ποταμών εντός των ορίων του Δήμου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε σταδιακά από τα τέλη του 2020 (μετά τον «Ιανό») με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 1,3 εκ. € και «στόχευσε» σε Ληθαίο, Αγιαμονιώτη και περιοχές της Δ.Ε. Μεγ. Καλυβίων.

Ταυτοχρόνως, ενισχύονται οι υπηρεσίες με μηχανήματα, ενώ παρακολουθείται η στάθμη των υδάτων των ποταμών, εντός και εκτός πόλης των Τρικάλων.

Back to top button
Close
Close