MUST Read

Ένας επαγγελματίας θύμα εκβιασμού, αρκετοί θύματα φημών

Αντιμέτωπος με ωμό εκβιασμό βρίσκεται επαγγελματίας της Πρέβεζας αποτέλεσμα του οποίου είναι να έχουν προκληθεί φήμες και παραφιλολογίες στην πόλη που εμπλέκουν κι άλλους ανθρώπους, χωρίς να έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή για κάτι τέτοιο.

Ο στόχος των εκβιαστών ήταν από την αρχή –η ιστορία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο- γνωστός επαγγελματίας της περιοχής.

Αυτή την φορά επανήλθαν με βίντεο και φωτογραφικό υλικό που στάλθηκε σε πολλούς κατοίκους της περιοχής μέσω διάφορων εφαρμογών και φαίνεται ότι αποτελεί προϊόν μοντάζ.

Από κει ξεκίνησαν φήμες και κουτσομπολιά που εμπλέκουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής σε ένα ροζ σκάνδαλο που βρίσκεται μόνο στην φαντασία των εκβιαστών.

Οι δικηγόροι του επαγγελματία που είναι αντιμέτωπος με την υπόθεση Βασίλης Γιάπρος και Παναγιώτης Βλάσσης το πρωί του Σαββάτου προχώρησαν στην υποβολή μήνυσης σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου.

Το πρόσωπο αυτό, όπως τονίζουν στην κοινή δήλωση που έδωσαν στην δημοσιότητα «συνεχίζοντας την εγκληματική συμπεριφορά του διέπραξε νέα βαρύτατα αδικήματα μεταξύ άλλων της εκβίασης και της παραβίασης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με χρήση και διάδοση παραχαραχθέντος και αλλοιωθέντος βιντεοπτικού υλικού. Η υπόθεση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης μας».

Στην δήλωση υπογραμμίζουν ότι το θύμα της υπόθεσης αυτής «δεν πρόκειται να υποκύψει στις παράνομες απαιτήσεις και αξιώσεις των εκβιαστών, θα ασκήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους έτσι ώστε όσοι παρανομούν εις βάρος του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Είναι δε βέβαιο πως όσοι αναπαράγουν το παράνομο αυτό υλικό θα βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη».

Τέλος τονίζουν ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, που ήδη ερευνάται από τις διωκτικές αρχές, «τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας κατασκευάσθηκαν σενάρια νοσηρής φαντασίας και τοξικού κλίματος με παραγωγή και διάδοση «φημών» εμπλοκής συμπολιτών μας, σενάρια που ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Back to top button
Close
Close