MUST Read

Κρατάνε μικρό καλάθι οι έμποροι

Ξεκίνησαν  σήμερα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου, ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοικτά (προαιρετικά) και την ερχόμενη Κυριακή, 7 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Οι έμποροι πάντως κρατούν μικρό καλάθι φέτος, καθώς το καταναλωτικό κοινό εμφανίζεται μουδιασμένο, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει το κύμα ακρίβειας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα προτιμήσουν να περιορίσουν τις αγορές τους, φοβούμενοι πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι τα Χριστούγεννα.
Εκτός από τις εκπτώσεις, έδαφος κερδίσει το Νοέμβριο η «Black Friday», ο ξενόφερτος θεσμός που φέτος πέφτει στις 26 Νοεμβρίου και είθισται εκείνη την ημέρα πολλά καταστήματα να προχωρούν σε πολύ μεγάλες προσφορές που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν και το 80%!
Όπως και να΄χει φέτος η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από πέρυσι, καθώς εκτός από την πανδημία, προστίθεται και η παράμετρος ακρίβεια που έχει βάλει φρένο στις αγορές πολλών καταναλωτών.

Back to top button
Close
Close