Τρίκαλα

Δημήτρης Κουρέτας με τεκμηριωμένη άποψη και ιδέες για την ανάπτυξη της  Θεσσαλίας!

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» Δημήτρης Κουρέτας, μίλησε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για το τρικαλινό κοινό. Για ένα πράγμα δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον καθηγητή και υποψήφιο περιφερειάρχη Δ.Κουρέτα, είναι ότι έχει ξύλινο λόγο και δεν συνομιλεί με το κοινό του.Η τεκμηριωμένη άποψη και οι ιδέες του για  την ανάπτυξη της  Θεσσαλίας ήταν ο κύριος κορμός της ομιλίας του.

Την κατάσταση που βρίσκεται η Θεσσαλία την γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια από την ενασχόληση μου με τα τοπικά προϊόντα και αυτή η γνώση με οδήγησε στην απόφαση να δημιουργηθεί η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. Δεν έγινε ανάποδα. Η Θεσσαλία είναι ένας γίγαντας που δυστυχώς κοιμάται.

Με στοιχεία ανέδειξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, ,την χαμηλή απορροφητικότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά προγράμματα…

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να ασκήσει κριτική κυρίως προς την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής Αγοραστού, στην οποία «χρεώνεται» η συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά και προς την αντιπολίτευση του Νίκου Τσιλιμίγκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς δεν άρθρωσε κριτική και δεν ακούστηκε ποτέ η θέση της.

Τέλος, παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες του και υποψήφιοι στον συνδυασμό των Τρικάλων. Ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Τρικάλων…και στελέχη του Σύριζα.

 

Back to top button
Close
Close