Idees SportsΤρίκαλα

Στο Μουζάκι το επίκεντρο του φετινού Classic Legends Rally 2024

Το Μουζάκι θα έχει ως επίκεντρο το Classic Legends Rally 2024 που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου 2024 με τις διαδρομές του να απλώνονται σε δυτ. Θεσσαλία, Ήπειρο και Στ. Ελλάδα.Στο Μουζάκι το επίκεντρο του φετινού Classic Legends Rally 2024

Το Classic Legends Rally 2024 είναι ένα ράλλυ για ιστορικά αυτοκίνητα που συνεχίζει την 25ετή παράδοση του ΣΙΣΑ να τιμά διαδρομές και θρύλους, που χάραξαν την αγωνιστική ιστορία της χώρας μας.

.Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο στις 11 το πρωί από Μουζάκι με κατεύθυνση προς Άγιο Προκόπιο, Ελάτη, Περτούλι, Χαλίκι και πρώτη ανασυγκρότηση στην “ράχη” της Πίνδου, στο Χιονοδρομικό του Ανηλίου. Συνέχεια για Καλαμπάκα και επιστροφή για διανυκτέρευση στο Μουζάκι μέσω των “ακροπολικών” ειδικών διαδρομών «Μουργκάνη» & «Χρυσομηλιά».

Την Κυριακή θα δοθεί στις 10:00 η επανεκκίνηση για Πύργο Ιθώμης, Κέδρο, Αηδονωχώρι, Σμόκοβο & Μοσχοκαρυά. Σύντομη ανασυγκρότηση στο Λιανοκλάδι και μετά κατεύθυνση για Οινοχώρι-Χάνι Ζαγκανά, το «σήμα κατατεθέν» του ΣΙΣΑ στη Στερεά Ελλάδα! Γραβιά και Αγόριανη θα φέρουν τα ιστορικά οχήματα στο Λειβάδι Παρνασσού, για την τελευταία ειδική που θα περνάει από Κελάρια & Φτερόλακκα και Αμφίκλεια, που φιλοξενεί τους τερματισμούς τα τελευταία χρόνια. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή επάθλων.

Back to top button
Close
Close