Fashion

Το πουκάμισο των Massimo Dutti από μετάξι απογειώνει το ανοιξιάτικο ντύσιμο


Μπορεί τίποτα να μη συναγωνίζεται ένα κλασικό, κομψό λινό πουκάμισο που συνδυάζεται με τα πάντα, αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις.

Αυτές αφορούν κυρίως τα κομμάτια που χαρακτηρίζουμε ως statement, δηλαδή «δήλωση», δηλαδή τα ιδιαίτερα κομμάτια που γίνονται το επίκεντρο του κάθε look.

Εξάλλου, όσο κλασικό είναι ένα λευκό ή γαλάζιο ριγέ πουκάμισο, σαν αυτά που λάτρευαν η Όντρεϊ Χέμπορν και η Γκρέις Κέλλι, άλλο τόσο απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα είναι και ένα μεταξωτό πουκάμισο με ιδιαίτερο print.

Η ιδέα ενός printed μεταξωτού πουκάμισου μπορεί να παραπέμπει στα ξέφρενα 70s, όπου θα συνδυαζόταν με γιλέκο, παντελόνι καμπάνια και μαντήλι στα μαλλιά φορεμένο ως μπαντάνα.

Αλλά όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ένα πουκάμισο που ανακαλύψαμε στην καλοκαιρινή συλλογή των Massimo Dutti συνδυάζει το wild print με ρετρό αναφορές, με το elegant σύγχρονο ντύσιμο. 

Με απαλό και δροσερό ύφασμα από βαμβάκι και μετάξι μουριάς που χαϊδεύει το δέρμα, το πουκάμισο έχει τον κλασικό μυτερό γιακά και μπροστινά κουμπιά χωρίς ντεκολτέ -ώστε να μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, αλλά και σε βραδινή έξοδο.

Συνδυάστε το με λευκό ή μαύρο υφασμάτινο παντελόνι ή μια slip μίντι φούστα για βραδινή έξοδο, ή με τζιν και κομψά loafers για το γραφείο.

Back to top button
Close
Close