Lifestyle news

Το γαμήλιο ταξίδι της Μενούνος στην Ιταλία.

Μόλις 10 μέρες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στον Άκοβο της Αρκαδίας, η Μαρία Μενούνοςκαι ο Keven Undergaro συνεχίζουν να ζουν ένα ονειρικό ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία. Αφού έκαναν το μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι στην πατρίδα της παρουσιάστριας, τιμώντας έτσι τις παραδόσεις της γενέτειρας της νύφης, αποφάσισαν να κάνουν το honeymoon στην Ιταλία, μιας και ο γαμπρός έχει ρίζες από εκεί.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ήθελε πάρα πολύ να γίνει ο γάμος στον τόπο καταγωγής της για να δώσει χαρά τόσο στους συμπατριώτες της όσο και στους γονείς της. Όμως δεν θα μπορούσε να μην κάνει το χατήρι στον επί 20 χρόνια αγαπημένο της και έτσι έφτιαξαν βαλίτσες και άρχισαν να κάνουν τον γύρο της Ιταλίας.

Το νεόνυμφο ζεύγος έχει ήδη επισκεφτεί την Σικελία, την Ρώμη και το Βατικανό και δεν σταματά τις βόλτες στους γραφικούς δρόμους της πόλης, να δοκιμάζει υπέροχες μακαρονάδες και να ζει μαγικές στιγμές. Η Mαρία Μενούνος, μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι πήρε ήδη 2μισι κιλά από το φαγητό που τρώνε εκεί, αλλά το μόνο που νιώθει είναι… ευτυχία!

Back to top button
Close
Close