Idees Sports

Την 2η θέση του Κυπέλλου Αναβάσεων κατέκτησε στο πρωτάθλημα ο Τρικαλινός οδηγός αγώνων Τέο Παπαβασιλείου

Μια γκαζιά χώρισε τον δημοφιλή τρικαλινό οδηγό αγώνων Θόδωρο Παπαβασιλείου να κατακτήσει την πρώτη θέση αλλά δυστυχώς για τον ίδιο η εξέλιξη στον τελευταίο αγώνα δεν ηταν η αναμενόμενη αφού διάφορα στοιχεία τεχνικά και φυσικά στάθηκε αδύνατο να ξεπεραστούν .Παρόλα αυτά η επιτυχία είναι αρκετά μεγάλη καθώς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τα Τρίκαλα έχουν να επιδείξουν πλέον έναν από τους σημαντικότερους τίτλους ….

Ο ίδιος πάντως το χάρηκε ιδιαίτερα δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Με το πέρας της Ανάβασης Ελασσόνας η αγωνιστική χρονιά της ομάδας μας έφτασε αισίως στο τέλος της. Στην αρχή της χρονιάς πήραμε την απόφαση να ακολουθήσουμε το θεσμό των αναβάσεων φέτος και μετα απο 5 αγώνες με έντονα συναισθήματα άγχους, στρες, λύπες και χαρές καταφέραμε να κατακτήσουμε την 2η θέση ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μέσα σε αυτήν την μακρινή διαδρομή ευτυχώς υπήρξαν άνθρωποι που μας βοήθησαν να βγάλουμε την αποστολή μας εις πέρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτους τους ανθρώπους και ακόμη ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας όπου χωρίς αυτούς δεν θα μπουρούσαμε να συμμετάσχουμε.
CAFE PORTIOLI ESPRESSE
ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΦΟΙ Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ZAZA COFFEE
ENI ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΚΜΕΤΑΣ
ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ AUTO PARTS
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ MATRIX
Ανανεώνουμε το ραντέβου μας για τη νέα χρονιά και ευελπιστούμε το 2019 να μας βρει πιο έτοιμους και δυνατούς.

Φιλικοί Χαιρετησμοί,
PAPAVASILIOU RALLY TEAMΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Back to top button
Close
Close