Idees Sports

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Αντίδραση με ρεκόρ από Κώστα Σλούκα και 1-1 στη σειρά των πλέι οφ πριν το Βελιγράδι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ άγχωσε τον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν “λύγισε” τους Ισραηλινούς μέσα στο ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 95-79, ισοφάρισαν τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague (1-1) με τους Σλούκα και Παπαπέτρου να κάνουν “μεγάλο” ματς. Ατομικό ρεκόρ πόντων ο Έλληνας γκαρντ στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας μέσα στο ΟΑΚΑ με 95-79, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, πριν αυτή μεταφερθεί στο Βελιγράδι (εκεί αγωνίζονται οι Ισραηλινοί).

Με ηγέτη τον απίθανο Κώστα Σλούκα που έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους, οι “πράσινοι” νίκησαν εμφατικά και θα πάνε Βελιγράδι για το break που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης! “Μεγάλη” εμφάνιση από τον Ιωάννη Παπαπέτρου που έκανε φετινό ρεκόρ παραγωγικότητας με 15 πόντους.

14 πόντους πρόσθεσε ο Ντίνος Μήτογλου, 11 ο Ματίας Λεσόρ με 8 ριμπάουντ και 10 ο Κέντρικ Ναν, στη βραδιά που απουσίαζε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (ιγμορίτιδα και τραυματισμό).

Back to top button
Close
Close