Idees SportsΠολιτισμός

Τα 95 της χρόνια συμπλήρωσε η «Ελευθερία» η οποία το γιόρτασε με φιλανθρωπικές δράσεις

Το μακρινό 1922, άρχισε το «ταξίδι» της η εφημερίδα που κρατάμε σήμερα στα χέρια μας. Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, μετατρέπεται σε καθημερινή. Καθημερινή και αδιάλειπτη είναι έκτοτε η παρουσία της στη ζωή της πόλης και του νομού με αποκλειστικό της μέλημα την ενημέρωση.

Στο πλαίσιο αυτό και με τη φετινή μας γιορτή, προσπαθούμε να επιστρέψουμε πίσω σε εσάς και όσους έχουν ανάγκη, ένα μικρό μέρος αυτής της αγάπης και της στήριξης που μας παρέχετε και απολαμβάνουμε.

 Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν το «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο Θηλέων Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου. Εκεί δόθηκαν  τα έσοδα του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Βουλής και των «Φίλων της «Ελευθερίας».

Με την ομάδα των φίλων της «Ε» και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζίμα, αγωνίστηκαν οι Κων. Αγοραστός, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιάννης Καντώνιας, Γιώργος Μπασδέκης, Νικ. Λιούπας, Ανδρ. Γιουρμετάκης, Γ. Μιχαλόπουλος, Γ. Ρούστας, Σωτ. Κέλλας, Δημ. Αρχοντούλης, Βασ. Αγοραστός και η αρχηγός της «Ολύμπια» Ασημίνα Κουτσουνούρη.

Back to top button
Close
Close