UncategorizedΤρίκαλα

Συνάντηση μελών του Πολιτιστικού συλλόγου Κρανιάς στην Αθήνα

Μια ακόμη συνάντηση έγινε στην Αθήνα από φίλους & μέλη του Συλλόγου μας .
«Σ’ αυτόν τον τόπο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους». Αλλά και κάθε τόπος χρειάζεται όλους τους άλλους τόπους. Άνθρωποι που ζουν κοντά στον τόπο καταγωγής τους αλλά και άνθρωποι που ζουν πιο μακριά. Όλοι μας έχουμε την ανάγκη συνεργασίας, επικοινωνίας και αλληλοϋποστήριξης για να προοδεύσουμε και να αναπτυχθούμε. Σ΄ αυτή μας την πορεία όμως, όσο ψηλά και να φτάσουμε, πάντα έχουμε ανάγκη αναφοράς στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μας και εν προκειμένω στην Κρανιά. Την Κρανιά μας που όλοι αγαπάμε και νοσταλγούμε αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα ξέγνοιαστα παιδικά μας καλοκαίρια, με τους συγγενείς και τους φίλους μας και τα βιώματα που μας έχει προσφέρει . Την Κρανιά που όλοι μας επιθυμούμε να προκόβει και να μας ενώνει. Αυτές οι συναντήσεις συμβάλλουν μέγιστα στην προκοπή του τόπου.
Ευχόμαστε αυτή η συνάντηση να είναι μόνον η αρχή για πολλά μελλοντικά ανταμώματα στα οποία επιθυμούμε να είμαστε όλοι μαζί οι Κρανιώτες.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και βοηθήσατε στην επιτυχία της εκδήλωσης και φυσικά τον Κο Κωνσταντινίδη ο οποίος υποστηρίζει άριστα τα της “Κρανιάς” και είχατε την χαρά να ταξιδέψετε μαζί του.

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρανιάς
Φανή Σμιξιώτη και το υπόλοιπο ΔΣ.

Back to top button
Close
Close